Assalamualaikum ....


sebelum minta office boy pergi depositkan cheque nie..ada baiknya snap dulu..buat kenang-kenangan..ahakz.


perasaan ke tidak part mana yg uniknya?
 tentu lah pada tandatangan ....kellasss gitew! 
sekali tengok macam conteng nak cancel kan chq..tp tandatangan rupanya....
macam-macam pesen tandatangan..kalau korang la tengok tandatangan nie...agak-agaknya la kan boleh tak korang nilai macam mana perangai dan rupa tuan punya tandatangan ??


yaya rasa ...
tuan punya badan penandatangan adalah seorang yang ....

serius, simple, tak berapa nak kreatif , jenis kerja nak cepat je..setakat nak sign chq tak perlu susah-susah..sign je... dari segi rupa..ntah la..(umpama suara sedap tak semestinya hensem,tandatangan unik tak semestinya segak...tapi boleh jadi ganteng gitew  ^_^)


ish..pandai2 je mentelaah tandatangan orang..sekadar suka-suka jer taw..



*kita nie..kalau tak kenal rapat dengan seseorang jangan cepat menilai..apatah lagi kalau penilaian tu berbaur negatif...tak kenal maka tak cinta no comment..jangan nak dijaja perihal negatif orang .. berdosa...






.