Assalamualaikum ...

Cerita sabtu malam ahad.. saje nak tunjuk menu lain yg ada kat Rahsia .. sape yg belum baca entri tentang Rahsia , tentang Mee Jahak .. boleh baca SINI

kali ke2 pergi tak order Mee Jahak .. mr.tmfs tetap dengan nasi butter chicken, mak yaya pun order menu sama..kata mak 'sakit tekak aku makan nasi gini..bukan ada kuah pun.., nak kata tak sedap mmg pesen makanannya gini, makanan org puteh nie!'

adik yaya, yusry amir order chicken chop..dia kata sedap..makan sampai licin..tp yaya tengok cam bertulang gitu...ai suka yg semua isi..senang nak makan..chicken chop kat Yee Stall jugak terbaik bg yaya...

nie la rupa chicken chop... RM 10.00

 hashbrown (RM4.50) untuk Wafiq ...

 chicken nuggets (RM4.50) untuk Yaya ...

malam tu kami order menu ringan je..petang tu dah makan malam..perut nie masih terasa penuhnya..tapi heran sungguh dengan mr.tmfs..petang dah bantai nasi..malam makan nasi lagi..hmm..perut lelaki...

dah berkira-kira dari awal lagi nak order brownie as a desert..nok tera test sekali..

 kek tu panas..sekali tengok macam Twiggies Gardenia..(rasa mcm ye dah...) topping eskrem dgn sos coklat dan karamel...hmm..biasa-biasa jer la...

 air ibu panas, air nenek panas, air pok su pun panas... yey! air ayah sejuk!..dengan gelojohnya nak sedut air ayah dia...dan..'pedasnya!!!!'..hahaha...ayah Wafiq order Root Beer la....

dan..dan dan jugak ....

'Abang!...wafiq nok air teh o ping se!'

hahaha

kompius abg pelayan..order main-main ke betul nie..budak kecik nie main laung jer..terhegeh-hegeh abg pelayan dtg meja..bg la dik air teh o ping lg satu..kemain suka Wafiq dpt minum air sejuk..terpaksa minum sambil berdiri atas kerusi..tak sampai...Wafiq kata 'gelas nie tinggi sangat'...hehe