Resepi Kek Buah Kukus Azlina Ina

Resepi Kek Buah Kukus Azlina Ina | Hidangan di hari raya seolah tak lengkap tanpa potongan kek buah. Yaya memang penggemar kek buah. Tapi agak memilih juga sebenarnya, bukan senang nak jumpa kek buah yang moist dan sedap.  Setiap tahun untuk rayaYaya akan tempah kek b…

Selesai Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari-Hari

Selesai Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari-Hari | Mengenangkan sambutan Aidilfitri pada tahun lepas, membuatkan Yaya sedikit tidak bersemangat untuk menyediakan pesiapan untuk raya pada tahun ini. Dalam keadaan angka positif Covid 19 semakin meningkat setiap hari…

Hadiah Giveaway Dari Shida Radzuan Dah Sampai

Hadiah Giveaway Dari Shida Radzuan Dah Sampai | Sebelum berbuka puasa, sempat lagi ni nak up post menang giveaway. Seorang Yaya ni kan sebenarnya jarang benar ada rezeki berpihak kalau join lucky draw ke, peraduan ke..eh memang tak pernah lah naik nama.  Tapi kali ni …

Ikan Tenggiri Masak Asam Cuka

Ikan Tenggiri Masak Asam Cuka | Resepi ringkas yang sangat sedap. Tempoh penyediaan pun tak lama. Agak-agak tak berapa rajin nak memasak, resepi sebeginilah yang menjadi pilihan Yaya. Asalkan kenyang sudah lah ye. Anak-anak pun biasa ambil isi sahaja, makan ikan je. S…

30 Resepi Lauk Pauk Untuk Sebulan Puasa Ramadhan

Resepi Lauk Pauk Untuk Sebulan Puasa Ramadhan | Pening kepala nak fikir juadah apa nak masak setiap petang? hari nie baru 2 Ramadhan.. Tapi ada kawan Yaya dah berbunyi ..' nak masak ape ye hari nie?' haha... isteri macam nie lah kan..nak fikir menu apa pun b…