Showing posts from September, 2012Show all
Pisang Bungkus Bersalut Lepa Kacang

Assalamualaikum.... Nampak tajuk macam heavy receipe je yek...tp nie kacang je nie...buat untuk sarapan wafiq pg tadi..semalam pun dah buat..alhamdulillah wafiq suka sampai minta nak lagi..tu yg ibu dia nie rajin buat lg pagi tadi...wafiq suka..menurun yaya tu..suka…

Assalamualaikum.. Pernah tak korang rasa nk makan sesuatu yg mengarut..yang simple tapi halal..haha..rasa nk mln kudap-kudapan la...macam kekacang ke,coklat ke..apa2 je la...hari nie tak rasa nak makan nasi...so jalan2 cari makan lepas selesai sesi playgroup Wafiq…

Silang Kata

Assalamualaikum ... Terkejut..rasanya baru lagi hadiahkan father in law buku teka silang kata nie..tapi ayah dah habiskan semua...fuh semangat daku..daku nie bab teka silang kata nie slow sikit..dalam harian metro tu ada la cuba-cuba buat..tapi memang take time..dah…

Assalamualaikum .... Ini bukan entri pembandingan syarikat komunikasi mana lagi baik tapi hari nie dua nama nie telah bikin guwe fenin..bukan salah mereka tapi salah diri sendiri.. Di handphone yaya pakai line Celcom.. tab pula pakai line maxis.. tab adik yaya pula…

KISAH BUNGA

Assalamualaikum....  Kisah bunga...  Entri semalam dah di edit..sebab tak keluar gambar...^_^ semangat yaya membeli 2 kuntum fresh daisy dan sekuntum kekwa...sampai je rumah,baru je masuk rumah..duduk dan letak bunga kat tepi...datang Wafiq,sambil pegang…

Cara saya ajar anak mengenal nama sendiri

Assalamualaikum .. harap-harap keyboard wireless ni dapat bertahan sekejap..last guna pc masa entry sebelum ni..tengok la..lamanya tak on pc kat dalam bilik ni..time tu bateri dah weak sangat..tekan huruf kat keyboard ketang-ketung 5 6 kali pun tak keluar-keluar... …