Assalamualaikum....

Nampak tajuk macam heavy receipe je yek...tp nie kacang je nie...buat untuk sarapan wafiq pg tadi..semalam pun dah buat..alhamdulillah wafiq suka sampai minta nak lagi..tu yg ibu dia nie rajin buat lg pagi tadi...wafiq suka..menurun yaya tu..suka sangat dengan peanut butter..



Guna wrap jenama mission wrap. Guna yang wholegrain ..harga pula  dalam rm7 beli kat Giant..sebelum guna panaskan sekejap 2 3 minit ..guna oven boleh,microwave boleh, grill pun boleh..yaya letak dlm kuali je sekejap...




Sapu peanut butter...letak banyak-banyak besttt..hihi...pisang tu yaya guna pisang berangan..siap pisang kena extend lg sebab pisang pendek tp wrap tu besar...




Lepas tu gulung, potong dan ngap !

Untuk resepi lain, boleh tengok di weelicious.com

Nama asal untuk resepi nie ialah Banana Dog Bites...tp i tukarlah nama tu...perkataan kat tengah tu tak berkenan...hihi..









4 Comments

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih.