Assalamualaikum,

NAFAS SELESA DENGAN GARLIC BALM GAJAH BARING BALSAMO | Unik je kan bila sebut Gajah Baring. Garlic balm gajah baring sememangnya produk yang sangat unik dan istimewa  sesuai untuk urutan kasih sayang seisi keluarga.



Yaya nak share dengan korang semua kelebihan garlic balm ni. Bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak tetapi untuk semua peringkat usia dari bayi baru lahir sehinggalah warga emas. Beli sebotol untuk kegunaan seisi keluarga. Ada penjimatan di situ. hihi.

Bila dihidu garlic balm ni memang kuat betul bau bawang putih. Bila dah sapu tu bau dia tak adalah melekat lama. Yelah bau bawang putih ni jarang benar ada yang suka. Betul tak? haha! Tapi yang busuk ni lah penawarnya. Tak ada pewangi tiruan. Produk ini terhasil daripada minyak bawang putih atau garlic balm sebenar kerana baunya adalah bau sebenar bawang putih.



Senanglah Yaya selepas ni. Dengan keadaan cuaca yang tidak menentu pastinya garlic balm ini sangat bermanfaat dan membantu Yaya. Kalau anak-anak selsema, tak perlu bersusah payah dah nak sediakan minyak bawang putih. Terus calit garlic balm je. Ni musim raya makan macam-macam, sebu perut jadinya. Yaya sapu sedikit garlic balm pada perut dan belakang untuk memberi kelegaan.

Yang bestnya, garlic balm ni produk natural. Sebab tu lah selamat untuk bayi dan kanak-kanak. Garlic balm gajah baring BALSAMO tanpa campuran bahan kimia dan essential oil. Buat pengetahun korang tak semua essential oil sesuai dengan semua individu. Dan yang paling best senang nak bawa travel. Balm adalah berbentuk solid jadi risiko untuk tertumpah adalah zero!



Kelebihan garlic balm gajah baring balsamo:
~ produk natural
~ memberi nafas selesa
~ melembapkan kulit kering
~ sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
~ bebas bahan kimia
~ bebas essential oil
~ mudah dibawa kemana-mana
~ balm berbentuk solid, tiada risiko tertumpah

Bahan-bahan dalam garlic balm gajah baring balsomo:
  1. Extra virgin oil - membantu melembapkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit.
  2. Sunflower oil & vitain E - membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan.
  3. Garlic - tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi NAFAS SELESA.
  4. Beeswax - memiliki sifat antiinflamasi, antibakteria dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.
Cara guna:
Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. Sesuai digunakan seisi keluarga.

Disclaimer:
Produk ini adalah natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Ia adalah selamat digunakan dengan kerap.

Harga: 
RM45.00sm , RM50.00ss

Tapi sekarang ni harga promosi tau. Cuma RM29.90 tidak termasuk kos pos RM8.00sm, RM12.00ss. Dapat free gift termometer untuk setiap pembelian yang terawal. Yaya dapat extra free gift sampul raya comel. Hihi.. Tq tq.




Maklumat lanjut:
Contact: 0187665694