Nak makan mengarut


Assalamualaikum..

Pernah tak korang rasa nk makan sesuatu yg mengarut..yang simple tapi halal..haha..rasa nk mkn kudap-kudapan la...macam kekacang ke,coklat ke..apa2 je la...hari nie tak rasa nak makan nasi...so jalan2 cari makan lepas selesai sesi playgroup Wafiq...

Singgah A&W dan makan ini....



Apa nama ntah..nachos cheese ape ntah...

5 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. best ke kak? xsuka sgt a&w. tp nmpk mcm cheesy wedges pun ye jgk kan kak?

    BalasPadam
  2. Nampak sedap aje Yaya.... jarang gi AnW ....

    BalasPadam
  3. ni ape kes kak yaya nak makan mengarut je ni.huhu.

    BalasPadam
  4. Sama kakak semalam pun makan yg cheezy tapi kakak makan cheezy wedges di KFC.

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama