Tunjukkan catatan dari Mei, 2012

Bil elektrik naik mendadak

Assalamualaikum... hmmm...nie status Fb seorang kawan yg duk KL.. - bil standard rm80-110, tiba2 mai yg latest bil rm300++, …

Membilang hari...

Assalamualaikum ... 4 hari lagi..4 hari lagi....hmmm... Menyesal sudah..(tak berguna..) awal-awal tak nak buat..se…

Jangan Mudah Lupa

Assalamualaikum... Skema aje tajuk...kehkeh... yaya nie bila rasa bosan sikit2 memang sini la yaya tuju.. 9gag .. dah siap-si…

Alah Wangi

Assalamualaikum ... Semalam si kacak yg kecik tu mengamuk time nak tidur..kena selsema sikit..berair hidung, dia rasa tak s…

Kelabu Biru Oren Mata Mu

Assalamualaikum... Jumaat lepas saja cuci mata kat karnival produk halal kt Sabasun 2..tau pun bila tengok pamplet kt dlm sura…

Contest 2 : Kata-Kata indah

Assalamualaikum.... Terima kasih Syira untuk jemputan...klik SINI utk join contest : Buat suami tercinta... '…

Jari Jemari Salleh

Assalamualaikum ... Di Laman Rumah Wafiq : boleh tak Wafiq nak makan sireh ? (mulut bertanya tapi tangan dah ambil sehelai d…

Ramadhan Syawal Ingat Sangat La Kan?

Assalamualaikum... hari ni ambil cuti sehari..tp ada banyak perkara nak kena buat..dan hari nie jugak dah 1 rejab. bulan-bulan…

Rahsia

Assalamualaikum... sampai jugak hajat nak ke Rahsia Stall nie..tak jauh mana pun dari rumah..drive tak sampai  dua minit pun..…

Apabila anak marah ...

Assalamualaikum ...  gambar 11.05.12 @ Taman Pertanian Sekayu ...luch kat sini then mandi manda jejaka ini selalu buat ibu nai…

Ye Ke Bolat ?!

Assalamualaikum ... '' Wafiq... dulu kan masa ayah kenal ibu..ibu tak macam nie...lain sangat...masa tu muka ibu panj…

Di dalam selimut ada saya

mendengar bunyi yang kuat dari dalam bilik seorang anak, si ibu bertanya dari luar.... Ibu : '' bunyi apa itu Man?? &…

Warung Pok Nong

Assalamualaikum... Di manakah tempat asal kamu ? - Kuala Terengganu Berapa lamakah kamu menetap di tempat asal kamu ? - …

Potato Wedges ~ bekpes omputih pagi ni

Assalamualaikum..... Mr.tmfs ada beli instant cheese powder..jadi regunya adalah potato wedges, boleh je nak makan dgn nu…

tak nak bagi kambing masuk

Assalamualaikum.... Alahai anak bertuah....diaturnya mainan,beg,buku.... Katanya tak nak bg kambing masuk...hehe....dala…

BEN ASHAARI : MAY 2012

bloglist Mei 2012 di buka kembali.. awal bulan hari tu ben dah buka tawaran nie..tapi tak join la sebab yaya dah join bulan lep…

hebak ah orang ppuang!

Assalamualaikum... nie sajak loghat pure ganu kiter.... sajak mengagungkan perempuan...agak2 korang bila baca nie faham tak ? …

Pari Bakar Cicah Air Asam, Mabeles!

Assalamualaikum... Sempena cuti hari pekerja..projek bakar pari..dah la membakar guna dapur tradisional..bakar kat dalam dapur…

Yang Hensem Bertambah Hensem! ^_^

Assalamualaikum .... nie cerita jumaat lepas..tak sensasi sungguh la daku nie..selalu ketinggalan..maaf ler yer..tak menyempat…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui