Jangan Mudah Lupa

by - Tuesday, May 29, 2012

Assalamualaikum...

Skema aje tajuk...kehkeh... yaya nie bila rasa bosan sikit2 memang sini la yaya tuju..9gag .. dah siap-siap bookmark kat henpon..senang...hehe..bila baca tu ada jer lawaknya yg boleh  buat yaya gelak sorang-sorang..tapi kalau kat ofis senyum sengih je la..suami pun naik heran..haha..tp skang dia pulak yang ralit layan 9gag ni..

ari nie tak tau nak post ape kat blog..teringat yaya ada save satu pic nie..ambil dari 9gag tu la...hihi...sesuai la sangat kalau tak de idea nak buat karangan bibliografi..(betul la kan bibliografi ? )..asyik-asyik 'aku sebatang pen' , 'aku sepasang kasut merah' ..hahaha...mana la tau ada anak atau adik tanya nak buat karangan biografi pasal ape boleh la bg idea..hehe



lenguh guna jari..guna pen pulok..

ke dok ingat doh ape ke mende tuh ? ^_^

'aku sekeping kaset...bla bla bla bla...sekarang zaman sudah canggih...dah ada cd,dvd,blue ray...bla bla bla...akhirnya aku dipinggirkan dan dicampak ke dalam tong sampah...'
-sadisnya-


manusia pun macam tu jugak...bila memerlukan kita bukan main lagi..bila tak perlu dari 1 hingga 100 campak ke no 101 pun sanggup..erkk...pulak...^_^









You May Also Like

3 Comments

  1. bahaya kalau gelak sorang2 ni..hehe.
    nnti org ingat something wrong pulak..

    ReplyDelete
  2. gigih dulu nak pusing kaset tu...huhu

    ReplyDelete
  3. menarik.... mana nak carik kaset suh anak buat mcm kite dulu hehehe

    ReplyDelete