Showing posts from October, 2010Show All

Entri ringkas nak habaq mai ni...saja nak share..hikhik..ni pasal kes seorang selebriti dengn ex-wife dia tu..pasal kes tuntutan nafkah tak berbayar..dah settle pun kes tu..segala bayaran tertunggak dan denda dah dijelaskan...tapi apa yg paling aku suka dengar bab nasi…

Setiap kali Wafiq bertambah usia setiap bulan..aku selalu berfikir..apakah perkembangannya seiring dengan usianya?..atau lambatkah???..cepatkah???..hehe,,tapi betul ni yg selalu aku fikir..baby 6 bulan dah pandai ape yer?baby setahun dah pandai ape yer??...uishh... Ak…

Apa itu M M R + V ??? M - Measles ~ demam campak M - Mumps ~ beguk R - Rubela ~ demam campak Jerman V - Varicella ~ cacar air Berwaspada..M M R + v mudah sekali berjangkit...risiko utk jangkitan adalah sangat tinggi.Ia juga boleh berjangkit kp…

Semalam...sedang syok kemas-kemas baju taruk masuk bag..(biasa la..cam zaman batu..kategori nomad aku nie..berpindah randah..tp mlm jumaat n mlm ahad jer..hehhe)..handphone bunyi..ade mesej masuk..sape lak yg sms ni..skali tengok.. Salam..tolong list down tugasan awak…

Kecik-Kecik Dah Kayo...Berbiji2 Kereta Wafiq!!!

huhu!!bebudak zaman skang..kecik-kecik dah kayo..aku bila keje baru dapat merasa beli kereta!Wafiq dah ade berbiji kereta..tak caye??..tak caye??..tak per..tengok gambar bawah nie..aku sertakan bukti bergambar ye... nie namanyer kete gajah... nie lak keteapi..xka…

Ptg ni dengan mudahnya aku dapat membelek blog2 yg aku follow n menelaah post2 diorg dengan amannya..yer betul...dengan amannya..tanpa sebarang gangguan..hehe...bese ade sorng peng'conquer'..<---tul ke spell ni? n sorang pengganggu...siapakah mereka itu? ke …

Hari Raya ~ Part 2 ~ Member Ofis

Al-kisahnyer..diz yr ofis aku tak wat jamuan raya besar2an..sbb...sbb..ntah..xtauuu!!! hehe..so inisiatifnyer geng2 ofis..depa sume pakat ler bawak makanan..sampai buat 2 kali coz ramai sangat nk sponsor mknan..tabiat bebudak ofis aku nie..(termasuk ler aku) bab mnk2 m…

HARI RAYA  ~ Part 1 ~ Family Story

Nie lg satu kisah yg dah nak basi..org dah start gi mekah dah nk wt haji..thats mean xlama lg nak raya hj la kn..tp aku br nk wat n3 psl rayer poser..hehe.. Raya tahun ni suram semacam jer..ye la.sebabnyer.. raya tanpa ayah tersayang di sisi emi adik aku tak dap…

BESDAY WAFIQ

birthday boy!!! CERITA YG HAMPIR EXPIRED UTK BDAY TG TERLEWAT 16.07.10...genap umur Wafiq 1 thn..HAPPY BIRTHDAY SAYANG!!! tp kitaorg celebrate bday Wafiq pd 06/08/10..tu pn buat ala kadar je sbb ayah aku baru jer meninggalkan kami semua pd 08/07/10..masih lg dlm …