Showing posts from January, 2014Show all
Baby Wazif 100 Hari

Bismillah... Assalamualaikum... Hari nie genap 100 hari..gigih yaya membilang hari..lepas nie tak nak bilang hari dah.hhaha..kita pakai bulan jer lah..mana yang terlebih terkurang 1 hari sebulan tu yg payah nak kira..hihi minggu lepas pergi KK checkup 3 bulan..Al…

Kamu punya pilihan....

Bismillah... Assalamualaikum... Mahu suka atau duka? Mahu miskin atau kaya? Mahu dibantu atau membantu? Pilihan ditangan kita.. Berminat Menjadi Ahli Shaklee ?  Message/Whatsapp : 013-934 3282 COD sekitar Kuala Terengganu

Alahai..susahnya nak bagi nama kat anak

Bismillah... Assalamualaikum... Hapdet guna phone..harap xde masalah..moga boleh upload pic..hehe..kalau tak down pulak nak hapdet blog..time mengepam susu nie lah waktu bertenang time office hour..boleh update blog ;) Yurp.susah banget dong mau kasi nama ana…

Alhamdulillah...putera kedua ku

Bismillah... Assalamualaikum.. lama benar cuti update blog.siyes malas. tengok geng2 lain pun macam ramai kena penyakit malas nie kan..haha..tak pe..slow2 kita ambil kembali mood menaip yg kelaut dalam tu.. dah 12.01.2014 pun.entri pertama tahun baru nie..haha..y…

Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum ... Sustained Release Vitamin C 500mg - 180 Tablets..penggunaan sehingga 6 bulan Siapa Perlukan Vitamin C : Orang dewasa..kanak-kanak..warga emas..semuanya perlukan vitamin C Perokok & mereka yg bergaul dengan perokok ( vitami…