Showing posts from January, 2021Show All
Program Kawal Kencing Manis Percuma  Di KawalKencingManis.Com

Program Kawal Kencing Manis Percuma  Di KawalKencingManis.Com | Kencing manis atau diabetes adalah pembunuh senyap di Malaysia selain penyakit kanser dan jantung. Purata 100 rakyat Malaysia meninggal dunia setiap hari akibat kencing manis. Manakala hampir 35,000 orang…

Nametag dah ada tapi ...

Nametag dah ada tapi ... | Minggu ni anak-anak dah mula belajar online. Kelas akademik, kelas KAFA dan juga kelas taekwondo semuanya secara online. Pelaksanaan Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) tahun ini berbeza sedikit dibandingkan tahun lepas. Tahun lepas …

Ayam Masak Kicap Kayu Manis

Ayam Masak Kicap Kayu Manis | Lamanya tak jenguk blog. Kalau diikutkan tempoh kuarantin 10 hari banyak je masa terluang. Boleh je update kisah kuarantin setiap hari. Tapi itulah, perasaan nak update blog tu hilang. Kuarantin sambil tunggu result swab test memang mende…

Resepi Ikan Selayang Masak Asam Mudah Dan Sedap

Resepi Ikan Selayang Masak Asam Mudah Dan Sedap | Yaya jarang masak ikan masak asam ni. Tapi kalau dah tak ada idea, campur pula dengan ada sifat M yang melanda, memang lauk-lauk mudah macam ni lah yang menjadi pilihan untuk dimasak. Yaya nak kongsi kali ni masak asam…

4 Punca Berat Badan Naik Ketika Haid

Stres! Tiap Kali DATANG BULAN Mesti Berat Badan Naik, Ini Faktor Wanita Gemuk Ketika Period Apabila menimbang berat badan hari-hari biasa, hasilnya normal sahaja, tetapi ketika ‘datang bulan’, angka terus naik! Pernahkah anda mengalami situasi ini? Jika pernah, pasti i…

OST My Lecturer My Husband | Lecture With Love & Hati Memilih Cinta

OST My Lecturer My Husband | Lecture With Love & Hati Memilih Cinta My Lecturer My Husband adalah sebuah webseries dari Indonesia. Pelakon utamanya Prilly Latuconsina, Reza Rahardian dan Kevin Ardilova. Menceritakan kehidupan Inggit (Prilly) sebagai seorang mahasis…

Kasut Sekolah PALLAS JAZZ Bertali Pilihan Anak

Kasut Sekolah PALLAS JAZZ Bertali Pilihan Anak | Selamat Tahun Baharu 2021 untuk semua! Tak lama je lagi sesi persekolahan untuk 2021 akan bermula. Yaya dah sediakan kasut sekolah hitam jenama PALLAS JAZZ untuk Wafiq. Tahun ini, Wafiq pilih kasut sekolah hitam bertali.…