Tunjukkan catatan dari 2014

40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad S.A.W

Assalamualaikum... 40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad S.A.W. 01. Menahan diri daripada tidur diantara waktu fajar dan ishraq,…

Omega Guard

Assalamualaikum... 1-OMEGA GUARD + ADVANCE JOINT HEALTH ~ kesihatan sendi ~ memudahkan pergerakkan ~ meningkatkan kes…

Prihatin

Bismillah... Assalamualaikum... Semalam teacher bg tau wafiq terjun 4 anak tangga kt school.. nasib landing comel..kalau se…

Motor Skills Development

Assalamualaikum ... baby wazif dah 10 bulan..dah pun boleh duduk tanpa sokongan..nie dah start nak bangun sendiri sambil pegan…

Cheese Stick Samudera Sedap

Bismillah Assalamualaikum Alhamdulillah. Kesedapan sehingga gigitan terakhir..habis gigit dan telan pun masih terasa akan s…

Kami di Aidilfitri 2014

Assalamualaikum ... Raya kali ni rasa frust sungguh la.. tak de gambar bersalam-salaman, feeling bersyahdu syahduan ma…

Semangat Baru

Assalamualaikum.. Hidup tak menyempat bagai..ntah apa dibuat. Banyak perkara perlu di audit..bukan audit akaun..tapi jom audit…

Biar Ianya ' Surprise!'

Assalamualaikum ...   Jika segala hal kita mahu rencanakan, jadi di mana kenikmatannya dalam hidup?  Rencanakan sebah…

Beratnya tugas ibu...

Assalamualaikum... Cukup terkesan info copy paste dari whatsapp ni.. Memang ada betulnya.. rupa-rupanya hanya penekanan dalam …

Rahsia Penyusuan Ketika Berpuasa

Assalamualaikum, Rahsia Penyusuan Ketika Berpuasa |  Kerisauan ibu-ibu yang menyusukan anak ketika bulan puasa adalah bimba…

Menerima Tempahan Congo Bars

Assalamualaikum ... Alhamdulillah.. tak pernah terfikir yaya nak buat jualan.. memang yaya agak kerap buat kek, buat biskut…

Resepi : Big Chocolate Chip Cookie

Assalamualaikum ... Resepi simple, mudah tapi enak.. sekejapan saja buat dan sekejapan juga habis makan..hehe.. semalam,  yaya…

6 Buffered Earnings Serentak

Assalamualaikum ... Lama dah tak taip pasal BE, ME dari Nuffang ni..haha.. dah tuan tanah pun jarang2 buka nuffnang.. mana na…

Pentingnya Pemakanan Tambahan/Vitamin

Assalamualaikum... Pemakanan tambahan atau vitamin..tak perlu nak pertikaikan kepentingan pengambilan vitamum ni..analogi nya …

Congo Bars

Assalamualaikum ... Yaya baru kena hinggap demam Congo Bars.. orang lain lama dah pulih dari virus nie..haha..biar lambat dari…

Aiskrim Goreng Karipap

Assalamualaikum ... yang kiut miut tu saya suka.. haha...cepat jer tergoda tau..ni hah..tengok ada kawan upload kat fb eskrem…

Nak pinjam baby boleh ?

Assalamualaikumm... Trend kita2 kan time jumpa baby mesti nak sakat anak sulung..wafiq pun makcik2 yang tenhok wazif mesti na…

Puisi Sangka Sangka

Assalamualaikum... copy n paste dr whatsapp..so keluar lah icon2 yg tak leh dibaca ..bahasa cina agaknya..tp baca ayat2 yg pen…

Vitamin C & Baby Wazif Demam Selsema..

Assalamualaikum .. *Yaya pengamal  vitamin C *Yaya ibu yang menyusukan anak apa kaitannya? beberapa hari lepas baby wazif(…

Anak Suka Gigit Kuku

Assalamualaikum ... Orang-orang tua kata tidur menonggeng, suka gigit kuku ada banyak cacing dalam perut..Wafiq suka sangat…

alahai..lupa nak bekukan icepack

Assalamualaikum.. haha..yaya biasa lah.tajuk entri mmg sentiasa terang tak perlu bersuluh.alkisah kejadian sering kali berlaku…

Baby Wazif 100 Hari

Bismillah... Assalamualaikum... Hari nie genap 100 hari..gigih yaya membilang hari..lepas nie tak nak bilang hari dah.hhaha.…

Kamu punya pilihan....

Bismillah... Assalamualaikum... Mahu suka atau duka? Mahu miskin atau kaya? Mahu dibantu atau membantu? Piliha…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui