Showing posts from January, 2013Show All
Ikhlas...pasti seronok....

Bismillah... Assalamualaikum... 2 hari nie sibuk membungkus hamper..banyak juga..untuk 420 org pelajar sekolah rendah dan menengah di sekitar pejabat nie..zakat untuk yatim yg asnaf..seronok bungkus membungkus hamper nie..ada potong plastik, buat reben, susun baran…

sesak nafas dah desktop ni!

Bismillah... Assalamualaikum ... ingat nak update blog..nak save picture kat desktop pun boleh bikin lelah..print screen gambar bawah yang satu nie  pun dahku tak dapat jejak..haha.. segalanya ada...apa la mr.tmfs oiii.....tak suka la guna PC dia ..tapi nak …

Dating

Bismillah... Assalamualaikum.... Dah macam kewajipan pulak..lepas ambil budak comel dari tadika kena dating paksa dengan dia..hehe...dia wafiq takmo balik rumah terus..mau pusing2 dulu... Semalam berdating di Secret Receipe..best pulak berdua dgn Wafiq SR..hihi..…

Isu Kalimah Allah.. 188 kali dah UAI jawab soalan nie..

Bismillah... Assalamualaikum... Memang lawak sungguh la Ustaz Azhar nie... Hehe... Sape nak jadi penanya ke 189? Kehkeh... . Published with Blogger-droid v2.0.9

Kejong

Bismillah... Assalamualaikum... Nuffnang Ooo Nuffnang .... 2013 belum dapat BE..huhuhu...sedih. Iklan Digi tu semalam dah jadi ME..lama juga berjalan..tapi amount ciput je..tak apa lah dari tak ada kan... Iklan sunway tu pulak yaya perasan start date pada asalny…

Selalu dengar minum ais salah satu penyebab perut buncit tapi ...

Bismillah... Assalamualaikum ... 'Jangan minum ais, jalan ke depan perut tu kang..' 'Jangan minum ais..bisa urat tuuu...' 'Jangan minum ais..nanti dah tua lenguh-lenguh, sakit tubuh tak dapat den nak nolong...' ok..itu selalu dengar.…

Viva forever....part 2

Pada hari kejaqdian pagi2 buta aku dah bangun..excited le sebab nak pasangkan speaker & amp; player baru kat viva tu..selepas hantar wafiq comel & yaya, aku pun pergilah ke kedai aksesori yg dekat dengan tempat kerja aku tu...sampai jer..aik? tutp lagi..bias…

Bismillah... Assalamualaikum .... Wafiq dah start sekolah..jadi ibunya pun dah merancang nak tambah lagi..hihi..kawan-kawan sekalian sudi-sudikanlah doakan yaya agar mudah lah lekat yang no.2 nie ye..belah keluarga yaya memang meriah lah bilangan ahli keluarga.. ta…

Bismillah... Assalamualaikum... Pagi tadi lebih kurang jam 10.30 yaya pergi ke tadika wafiq..dah seminggu sekolah..selama nie hantar depan pagar je..wafiq pun ok je..sorry yaya tak dapat nak buat entri tips hantar anak.ke tadika tu (tips dlm majalah Pa&Ma Jan…

Published with Blogger-droid v2.0.9

Assalamualaikum ... Rancangan Muzik-Muzik lama dah tak tengok..tak ingat dah bila last tengok..sebab rasa tak best macam dulu..dulu pencalonan lagu live kan...lepas tu video je..sekarang macam mana dah ye ?  walaupun tak tengok muzik-muzik tapi bila tengok lagu…

Bila disuruh bangun

Bismillah.... Assalamualaikum.... Sesi masak memasak untuk makan tengah hari jap lagi dah selesai...tunggu mr.tmfs balik jap lagi baru makan..wafiq tak berapa sihat..selsema sikit..badan dah tak panas tapi sekarang yaya bg wafiq minum air bandung susu lebih sirap k…

Bila disuruh bangun

Bismillah.... Assalamualaikum.... Sesi masak memasak untuk makan tengah hari jap lagi dah selesai...tunggu mr.tmfs balik jap lagi baru makan..wafiq tak berapa sihat..selsema sikit..badan dah tak panas tapi sekarang yaya bg wafiq minum air bandung susu lebih sirap k…

Sudah 2 Januari

Assalamualaikum... Sibuk betul puan yaya pada tahun baru...bukan main bersunguh-sungguh lagi buat keje ofis semalam.haha..update blog pun tak menyempat..pagi tadi buka blog..alamakkkk...blog i berupdate u! Angin semutar apa yang melanda suami terchenta aka mr.tmfs..…

Viva Forever

Assalamualaikum.. Ini adalah posting kedua dari aku..setelah 2-3 bulan kot..hehehe... Hari ni aku ikut sorang member tempat kerja pergi pasang bumper kereta kat kedai aksesori kereta. Masa duk menunggu bumper siap dipasang tu, aku pun usha2 la barang2 kat…