Bismillah...

Assalamualaikum...


Nuffnang Ooo Nuffnang .... 2013 belum dapat BE..huhuhu...sedih. Iklan Digi tu semalam dah jadi ME..lama juga berjalan..tapi amount ciput je..tak apa lah dari tak ada kan... Iklan sunway tu pulak yaya perasan start date pada asalnya pertengahan bulan Disember, tup tup jadi awal bulan, pastu terus start kejong sekejongnya...amount statik gitu aje...ape ke he nye?

semalam ada terbaca entri, ada yang BE dah cecah RM30 pastu tiba-tiba jadi RM8..haiyaa...sistem kong ka?


*minggu lepas dah dapat cek nuffnang RM72.25 ..belum bank in pun lagi cheque tu..simpan buat pekasam..xpe expired date setahun...Tq ye Nuffnang

*duit Nuffnang walaupun seringgit macam berharga sangat..tapi duit dalam tangan nie seringgit macam tak ada nilai je..




.