Showing posts from February, 2015Show all
Egg / Cake Silicone Mould

Assalamualaikum... Mould ke mold? hentam saje lah. Sejak-sejak Mr.DIY buka cawangan kat Kuala Terengganu.. yaya ni dah macam pengunjung setia.. suami pun suka jengah Mr/ DIY tu..jadi senang lah nak mengajak pergi.. lampu hijau aje ..  lama dah yaya car…

Roti Bun Inti Kacang Merah

Assalamualaikum... Sejak ada breadmaker kerap sungguh yaya buat roti..macam-macam resepi yaya cuba.. tapi ni 1st time nak letak dalam blog.. laku roti bun ni, lepas keluar dari oven tak sabar-sabar si Wazif n Wafiq nak ngap. Sampai tak menyempat ibu nak ambik gambar…

Alhamdulillah... 33 tahun sudah..

Assalamualaikum... Happy Bornday To Me! haha..ucapan untuk diri sendiri..macam biasa..suami yang pertama wish. Sedang tidur pun boleh wish.genap jam 12 malam kekdahnya.. tapi telinga ni je yang mendengar, mata tetap mahu tidur.. dan macam biasa yaya pun boleh agak s…