Tunjukkan catatan dari Ogos, 2011

Baju Emergency

Assalamualaikum... Huru hara pagi nie..udah ler budak kecik si wafiq tu bangun awal...dengan dia berak..susah nk ajak masuk bili…

Dapat Jugak Bonus Raya + Duit Raya

Assalamualaikum .... Yeay .. gaji dah masuk! kami keje swasta macam nie la..lambat sikit..tapi nie dah kira awal 4 hari dari t…

Iftar 23 Ramadhan

Hari nie berbuka kat Saharah Tandori..tekak nie meminta-minta nak makan roti canai..percayalah..kat restoran nie la roti canai p…

Tak Sesuai La Wafiq

Assalamualaikum ... Semalam pergi rumah mak jap..mak tengah nak menjahit baju raya untuk cucu dia..anak kakak yaya...mak tenun…

TQVM Pena Rozie

Assalamualaikum .... Terima kasih tak terhingga buat Pena Rozie ... sebab sudi bg kek coklat nie..pagi-pagi dah dapat .. bua…

Abaikan Perkara Rutin Buat Seketika

Office dah bertukar wajah ...tunggang langgang...orang terengganu cakap 'hanyar belanar' ... Kena buat gift utk client…

HEBAT !!!

Assalamualaikum... Sudah banyak hari tak bersiaran...Siang hari banyak keje kat ofis tu.. Mlm pulak rasa penat memanjang..bila p…

Bila Mr.M Datang Menyapa

Surat layang khas untuk Mr.M...   Assalamualaikum ...   Kehadapan Mr.M ... (dgn sape la agaknya ko tengah berdatin…

Dah Tukar Duit ?

Assalamualaikum ... Goverment servant dah dapat habuannya..boleh la beli dan tambah apa yang patut ... boleh la menghabiskan d…

Apa Nama Biskut Nie??

Assalamualaikum... Tolong yaya...sape tau biskut kat atas tu nama apa... Rasanya sunggguh memikat kalbu.. Sedap yang teramat san…

Dari Tak Ada ... huhu ..

Assalamualaikum ... sekarang dah tiba masa orang serbu bandar MBKT nie..semalam balik terawih singgah kedai kasut..pukul 10.30 …

GA | Kad raya dari Solicious StoriNori

Assalamualaikum ... dah lama tak join contest ke..segmen ke..GA ke.. tapi kali nie join GA dari SS .. dapat kad raya free.…

Menu Berbuka Semalam

Assalamualaikum ... Petang semalam mak saudara masak lauk pauk nak hantar masjid untuk berbuka..jadi mak yaya awal-awal pagi d…

Pop Pop Dah Berubah Wajah

Assalamualaikum... Owh abang polis...daku nak buat entri pasal mercun...jangan tangkap daku..daku tak jual mercun..pun tak …

Sementara Menanti

Assalamualaikum... Hari nie berbuka puasa kat taman rekreasi balik bukit...Sementara menanti waktu berbuka wafiq jalan-jalan nga…

Sotong Sumbat Tersedap Di Dunia !

Assalamualaikum ... Petang semalam berbuka kat Primula Hotel ..ada invitation ..  mkn free kat hotel .. saper tak nak kan ...hi…

Ini Belog Ibu Wafiq T____T

Assalamualaikum ... Tajuk post kali berupa jawapan kepada soalan atau kemusykilan atau kejelekan yg mungkin akan terdetik kat …

Lebih 7 Kg Dalam Perut !

Assalamualaikum ... Lebih 7 kg dalam perut! kembar 4... tak terbayang rasanya.. macam mana ler bawak perut tu ye.. tak tert…

Tak Mampu Dipisahkan ... Tergoda Jua

Assalamualaikum... Sekejap je..hari nie dah masuk hari ke-9 berpuasa..nie baru lepas sahur..bedil penutup baru je bunyi..tp rasa…

Mercun oh Mercun ...

Assalamualaikum... Bila bulan puasa je berdentum-dentum ler bunyi mercun..kat kawasan yaya nie tak payah tunggu bulan puasa, se…

F.O.C

Assalamualaikum.... Semua dlm pic tu brg-brg free..suke suke bila dapat brg free... Mandian tu yg besar...1000ml..dpt masa beli …

Puding Keju

Assalamualaikum .... Terliur tengok puding kak nor.. buat la untuk buka puasa hari jumaat tu ...petang khamis balik keje terus …

Yeay ! Dapat Cucu Lagi !

Assalamualaikum .... Alhamdulillah...bertambah seorang lagi cucu Yaya.. sebelum nie dah ada 2 orang cucu perempuan..dan 02/08/1…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui