Tunjukkan catatan dari April, 2012

Muffin Coklat Pisang

Assalamualaikum ... Separuh dah buat cekodok pisang.... balance buat muffin pisang...mengigau mak mencari balance pisang atas …

Semarak Api

Asalamualaikum ... baru berpeluang menyentuh dan memegang..orang lain mungkin dah biasa dengan pokok semarak api ni..tapi po…

Sama-sama sayang .....

Assalamualaikum .... 'terima kasih ibu...' ujar Wafiq sambil memeluk dan mencium pipi yaya... 'kenapa Wafiq uc…

URL saya di bloglist kamu ?

Assalamualaikum .... Yaya ada ejas sikit-sikt bloglist... blog-blog masakan yang yaya selalu terjah memang tak boleh remove.…

Semangat betul la Wafiq nie...

Assalamualaikum.... Baru nak lelap mata .. tapi duk tenung Wafiq yg sedang lena.. Tengok la rambut wafiq..cepat sung…

tak terer bab pisang

Assalamualaikum ... nama-nama pisang memang tak terer, cuma tau pisang lemak manis sebab rupanya yang kecik molek..hihi.. ka…

Saharah Tandoori lagi

Assalamualaikum.. Diet? Hari nie diet hancur..pagi, tengah hari bedal makan.. Sekarang mkn malam pulak.. Sape orang Kuala Ter…

Hukuman Masa @ Nanny 911

Assalamualaikum ... Siapa pernah tengok Nanny 911 @ NTV7 ... setiap Isnin hingga Jumaat jam 10 pagi..yaya sah-sah la hari Jumaa…

Isteri pertama

Assalamualaikum... Alahai suami..dari jam 9 malam lg duk call TM center,tapi tak berangkat..line busy. Internet kat rumah nie di…

Semalam 15.04.2012 - tarikh penting!

Assalamualaikum ... semalam bekerja dalam keadaan mengantuk yang teramat! mengantuk sungguh! bukan tak cukup tidur..dah tid…

Gajah

Assalamualaikum ... Nama haiwan yg pertama disebut oleh Wafiq ialah GAJAH. Mungkin kebanyakan baju ada motif gajah , kat Pet P…

Ombak Rindu 3

Assalamualaikum .... hah? ada ombak rindu 3 ? jangan terkejut  yer..(padahal i sendiri mata melopong mulut ternganga)... opp…

ABPBH ?

Assalamualaikum ... Status kat FB penuh dengan pasal anugerah semalam..kat blog pun..pasal pemenang, pasal red carpet...yaya…

Kenapa mendap ?

Assalamualaikum... Nie panas dari oven.. nama kek ni kek sultana..tapi yaya guna kismis jumbo instead of sultana..excited…

i cinta kamu ....

Satu kelainan kan? Bukan ' i love u ' ... Bukan ' saya sayang awak ' tapi ' i cinta kamu ' .. kalau sebu…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui