Assalamualaikum ....


Yaya ada ejas sikit-sikt bloglist... blog-blog masakan yang yaya selalu terjah memang tak boleh remove..hihi..sumber inspirasi tu nak masak ape... nak buat kek apa... tapi kalau berbulan tak update maaf la ye...ampunnn....

jadi nak tanya nie.....

sape ada letak blog yaya kat blog korang ?

tapi blog korang tak ada dalam bloglist yaya...

sila komen berserta URL ye...

nanti boleh la keep in touch..ziarah menziarah... ^_^

bukan apa..takut tercicir...kadang tu yaya bila nak blogwalking yaya klik je nama-nama kat komen..sebagai penghargaan datang sini..tak salah kita ziarah rumah dia pulak...betul tak ?