Showing posts from January, 2010Show All
Sekitar Cukur Jambul Wafiq

~sempat lg pose ngn tok ki sebelum majlis mula~ ~jeng-jeng!!!ni dia sudahnya!!!~

Lena Di Ulit Intan..hikhik

Wafiq - 29/01/10

~Wafiq ngn nenek~ ~ni dia ayah Wafiq:-)~

VCD lagu ni ayah Wafiq beli

VCD ni ok sangat..ade banyak lagu..come with book ade lirik lagu...colourful gitu..

Panduan Resipi Utk Si Cute Wafiq

beli khas untuk panduan sajian Wafiq tapi resipi untuk ibu ngan ayah pun boleh guna gak ni.. yg ni siap ada table lg as panduan ari ni ng bg mkn ape..esok nk mkn ape...

1st  book for Wafiq

Bukak je buku gambar2 binatang ni depan Wafiq dia sibuk nak pegang sendiri..mula mula cam syok je dia tengok..colourful kan...bila bagi Wafiq pegang trus jer nk masuk mulut buku tu..tu dia..Wafiq ingat makanan kot...hikhik!!!

love dis pic :-)

comei kan gambor nih?hikhikhik!!!!

aku dapat 'cerpeng' ni tru email from a friend of mine laa...tergalak sakan gak..udah ler loghatnyer dlm base ganu kiter...itu yg syok nyer...so aku copy kt sini utk tatapan bersama.. Relak ahh..bace kejak..bulih tahang gok cerpeng orang ning… Mamat rase ma…

Sakit mata Wafiq x baek lg...tp yg herannya bahagian dalam mata nmpak ok jer..cuma bengkak kat kelopak jer..tp yg lg heran bengkak ni ajaib sket laa...siang tak bengkak..asal mlm je menjadi laa..pe masalah anak aku ni agaknyer ek????kompius!

SeLamAt ?????? SaYang!!!!!!

Selamat pe erk?ulang tahun mmg tak.hari jadi bley ker??erm..eceli hari ni genap Si Cute Wafiq 6 bulan..so aku nak wish selamat ape agaknyer..pe2 je la..ahakz..hrp2 anak ibu cayang ni sihat sejahtera.... Bangun jer tdo pg td...alamak...Wafiq sakit mata..bertaik mata …