Showing posts from November, 2018Show all
Wafiq Beraktiviti di Domino's Pizza Kuala Ibai

Assalamualaikum dan salam sejahtera uolls, Yaya nak cerita tentang cerita daripada anak yaya..haha. Pagi semalam anak teruna yang sulung tu sertai aktiviti tadika tapi bukan beraktiviti di tadika tapi di Domino's Pizza Kuala Ibai. Hari sebelumnya tak pergi tadik…

 Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Assalamualaikum, Jom sertai GA dari Maisarah. Klik banner untuk sertai. Bila dah singgah blog Mai rasa sejuk je..dengan blog berlatarkan warna pink lembut. Blog mai pun cukup kemas dan tersusun. Korang kalau teringin nak blog cantik atau nak edit blog boleh hubungi M…

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Assalamualaikum, Bila yaya search bloglist 2019, dan search by image, maka tersinggah lah yaya di blog adik sarah ni..rajin sarah run giveaway..semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Meh akak nak rajinkan diri join giveaway..hihi Sebelum tu, yaya berharap ada yang sud…

Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.

Assalamualaikum, Hari ni yaya jumpa satu segmen menarik, pencarian bloglist 2019. Lama sangat dah yaya tak join mana-mana giveaway ataupun segmen. Jomla semua pakat meriahkan. Syarat-syarat pun tak susah. Semua yang sertai akan tersenarai dalam bloglist blog S.…

Pokok Semarak Api

Assalamualaikum, Pokok semarak api di halaman rumah. Semakin meninggi dari tahun ke tahun. Sangatlah cantik bunganya, pohon tingi merendang memberi teduhan. Kalau musim berbunga jenuh juga menyapu. Kalau musim hujan dan berangin kuat timbul pu…

Silibus pendidikan rasuah akan diperkenalkan

Assalamualaikum, Baru-baru ni menteri pendidikan umum mansuh peperiksaan untuk tahun 1, 2 dan 3 bermula tahun hadapan. Semalam pula umum lagi satu berita baru, pendidikan rasuah akan diperkenalkan mulai pertengahan tahun hadapan. Mujurlah hanya dijadikan silib…