Showing posts from August, 2014Show All
Cheese Stick Samudera Sedap

Bismillah Assalamualaikum Alhamdulillah. Kesedapan sehingga gigitan terakhir..habis gigit dan telan pun masih terasa akan sedap nya tu.. hah tu dia yaya nak gambar kan akan betapa sedapnya cheese stick keluaran samudera ni.. Yaya memang suka roti cheese.. kala…

Kami di Aidilfitri 2014

Assalamualaikum ... Raya kali ni rasa frust sungguh la.. tak de gambar bersalam-salaman, feeling bersyahdu syahduan macam orang lain..haha..salam2 macam tu je.. lagi pula kali ni pagi raya di rumah mertua.. tak ramai jemaah..segan pula nak suruh dorang yg amb…

Semangat Baru

Assalamualaikum.. Hidup tak menyempat bagai..ntah apa dibuat. Banyak perkara perlu di audit..bukan audit akaun..tapi jom audit diri.. Hidup biar bermatlamat.. Ye kawan2..(mana ye kawan2 blogger dulu? Ke dah tenggelam timbul or tenggelam tak timbul2? Macam saya.. …

Biar Ianya ' Surprise!'

Assalamualaikum ...   Jika segala hal kita mahu rencanakan, jadi di mana kenikmatannya dalam hidup?  Rencanakan sebahagian, biarkan yang lainnya menjadi kejutan.... Tak kira la sebahagian yang tak dirancang itu datang bersama suka atau duka, terima lah.. …