Sunday, November 25, 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Assalamualaikum,

Bila yaya search bloglist 2019, dan search by image, maka tersinggah lah yaya di blog adik sarah ni..rajin sarah run giveaway..semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Meh akak nak rajinkan diri join giveaway..hihi

Sebelum tu, yaya berharap ada yang sudi tolong adik sarah ringankan beban kewangan dia..
https://messarah.blogspot.com/2018/11/my-crowdfunding-campaign.html






cantik kan hadiah yang tuan tanah sediakan untuk perserta bertuah. Tapi kalau takde rezeki menang hadiah its ok sebab semua perserta yang join giveaway ni akan dimasukkan dalam bloglist untuk tempoh sepanjang tahun 2019. Amacam, best ke best? haha.

Cepat-cepat join ye..klik banner atau link ni hah untuk sertai.. 


win-win situation, blog sarah akan dimasukkan ke dalam bloglist yaya..:)



3 comments: