Showing posts from September, 2020Show All
REALME 7 SERIES HAS OFFICIALLY LANDED IN MALAYSIA

REALME 7 SERIES HAS OFFICIALLY LANDED IN MALAYSIA |   giving users a Dare to Leap lifestyle and experience realme Malaysia today has launched two of its latest smartphones in their Number Series, realme 7 Pro and realme 7. realme’s Number Series is well-known for its …

Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu! Program Jelajah Pesona Selangor 2020 Di Kuala Terengganu

Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu! | Selasa lepas Yaya berkesempatan menghadiri Program Jelajah Pesona Selangor 2020 yang diadakan di Duyong Marina, Kuala Terengganu. Program ini anjran Tourism Selangor dengan kerjasama Tourism Terengganu. Terengganu menjadi negeri pe…

Mendayu Lagu Nasyid Kiriman Agung Dari Fattah Amin

Mendayu Lagu Nasyid Kiriman Agung Dari Fattah Amin | Ada tak di kalangan pembaca blog Yaya merupakan peminat Fattah Amin?. Yaya minat juga dengan lakonan Fattah ni walaupun pada awal pembabitan agak kayu juga lakonannya. Lama kelamaan dah ada peningkatan. Dalam bidang …

PERKARA WAJIB PARA ISTERI TAHU TENTANG HARTA PENINGGALAN ARWAH SUAMI

PERKARA WAJIB PARA ISTERI TAHU TENTANG HARTA PENINGGALAN ARWAH SUAMI | Pelbagai isu timbul apabila suami yang meninggal dunia tidak membuat apa-apa perancangan terhadap harta yang ditinggalkan. Di sini dikongsikan perkara-perkara penting yang perlu para isteri fahami…

Buah Perah, Sedap Rupanya

Buah Perah, Sedap Rupanya   | Ada yang tak pernah dengar nama buah perah ke? Bila Yaya kongsi gambar biji buah perah dalam group Whatsapp family..adik-adik semua tak tahu. Akhirnya mak respon bagi tahu ini lah buah perah. Orang muda ramai tak kenal. Buah perah macam bu…

Kebaikan AVCO Minyak Kelapa Dara Aromatik Dari D'Aura

Kebaikan AVCO Minyak Kelapa Dara Aromatik Dari D'Aura | Sebut sahaja mengenai minyak kelapa, pasti Yaya akan teringat akan baunya. Sewaktu Yaya kanak-kanak mak akan hasilkan sendiri minyak kelapa. Bukan mudah untuk membuatnya. Proses penghasilan memakan masa yang …

Jualan Murah Di PG Mall Sempena 9.9

Jualan Murah Di PG Mall Sempena 9.9 | Kebanyakan platform membeli-belah secara atas talian akan mengadakan jualan murah pada tarikh yang menarik setiap bulan. Yaya memang akan tunggu tarikh ni untuk shopping. Siapa je yang tak mahu penjimatan kan?. Dalam keadaan kit…