Tunjukkan catatan dari Mac, 2011

Flash Card Nie Dah Renyuk

Assalamualaikum, Dulu-dulu kala, masa umur Wafiq baru beberapa bulan..Yaya buat flash card nie untuk Wafiq..flash card ade …

Sew n Cut 1st Giveaway

comel kan... nie pin cushions crochet ada bentuk labu, manggis dan tomato kalau tanggalkan shawl tak de la mengigau nak cucuk…

Earth Hour 2011 .. Korang Kisah ?

malam nie tepat jam 8.30 mlm maka bermulalah Earth Hour..earth hour nie sebenarnya satu kempen yg dijalankan oleh Tabung Alam …

Lagi - Lagi Angel Hair

dah nak lunch..tapi belum start masak pun lagi... nie nak upload pic angel hair lemak pedas yang telah menjadi habuan sarapan y…

A-wimoweh A-wimoweh A-wimoweh A-wimoweh

A-wimoweh A-wimoweh A-wimoweh A-wimoweh | Lagu kegemaran Wafiq jugak nie.... banyak betul lagu kegemaran dia...seronok tengok d…

Semakan Keputusan SPM 2010 Melalui SMS

Hari nie yakni pukul 10 pagi..pelajar-pelajar yang ambil SPM 2010 akan dapat tahu keputusan SPM diorang..sure DUP DAP DUP DAP ka…

Te Patung

sape tau permainan nie .. Te Patung ..  org ganu sebut gitu la...  kalau Penang panggil Colek Mati .. orang Perak panggil Aci …

Template Baru ... Ok Tak ?

amacam template baru ? ok tak ? ke ade yang sakit mata dengan template nie ? hihi .... nie adalah entri ke-2 menggunakan templa…

Badi Handphone

HANDPHONE ! macam berhantu je kan.. badi ape la ada pada handphone tu hinggakan semua budak-budak suka main-main dengan handphon…

6.40 Pagi Dah Minta Taubat

waahh... Wafiq sudah 1 tahun 8 bulan 1 hari... makin hari makin sihat anak ibu..kuat makan..kuat menyusu..kuat main ... haih ...…

Kuih CINCIN .. Korang Tau ?

kat luar sana masih hujan..dari pagi lagi.. mendung-medung gini nak buat keje pun bermalasan..haha.. buat keje ala-ala kadar je.…

Hujan Sepanjang Hari.....Bimbang Tsunami

dari pagi sampai ke petang..hujan tak berhenti..tapi tak la hujan lebat..kadang-kadang berangin kuat..selang seli dengan hujan r…

Hukum Membela Kura-Kura, Yaya Terkedu !

Hukum Membela Kura-Kura, Yaya Terkedu ! | Selepas Yaya post entri nie Magda & Lenka, Si Kura-kura Kembar Siam pagi tadi ..…

Magda & Lenka, Si Kura-kura Kembar Siam

Assalamualaikum, Beberapa pekan silam, seekor kura-kura berkepala ganda dan berkaki lima menetas di kota Zilina, Slowakia. K…

Menu Roti Canai Terlampau

belek-belek pic in my Wave 11.. ternampak gambar nie..huish..mmg gelak tahan-tahan Yaya time nampak menu nie..kan kalau gelak te…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui