HANDPHONE ! macam berhantu je kan.. badi ape la ada pada handphone tu hinggakan semua budak-budak suka main-main dengan handphone. . sampaikan  pengeluar mainan kanak-kanak  boleh merekacipta pelbagai model handphone.. tak kan nak bagi main yang original.. bukan seringgit dua … kalau dilemparnya yang ori keluar pintu sape susah…akak jugak*sengau sikit…
 comel ape telefon mainan...:-)

Ada sorang kawan Yaya nie…hendphone mmg sentiasa kena sorok…bukan setakat anak dia main-main dengan hadphone dia tu..tapi andai kata ada call-in nescaya salamat la handphone tu duk atas tanah..mmg anak dia campak  keluar..
Kak rozie pun sama..hihi..kesian ko ..hari nie ternganga mulut bila dapat bil handphone… nak marah pun dah tak guna..anak dia main internet .. nasib baik RM15.00 utk intenret tu..next time kalau bahagian internet tu jadik RM150.00 lagi ler melopong yer…
Wafiq pun sama… tak tau ape yang ditekannya…nanti ade la dia save nombor bukan-bukan ….  maka akan tersave la nama JJJJJJJKKKKKK nombor handphone 5555555555 ... hihi... tapi Wafiq paling suka dengar lagu ...


Wafiq menangis sayu sebab tak kasi main handphone...kehkeh!