Showing posts from October, 2018Show all
Goody Bag Birthday Untuk Kawan-Kawan Tadika Adik Wazif

Assalamualaikum, Goody Bag Birthday Untuk Kawan-Kawan Tadika Adik Wazif | Bukan sekadar jamuan makan, menyediakan goodies bag ketika majlis hari jadi kanak-kanak sudah menjadi trend.  Abang Wafiq pernah tanya ibu, 'kenapa kita kena bagi hadiah (goodies bag) kep…

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Adik Wazif

Assalamualaikum, Selamat Ulang Tahun Kelahiran Adik Wazif | Ibu coretkan sedikit di sini..sempena tarikh ini..kalau tarikh esok dah tak best..haha.. hari ini, hari ulang tahun kelahiran adik Wazif yang ke 5 tahun..alhamdulillah..anak ibu ayah membesar dengan siha…

Bunga Fuschia @ Anting-Anting

Assalamualaikum, 2 minggu lepas Yaya cuci mata di nursery pokok.. tengok pokok-pokok pelbagai spesies dan warna memang menenangkan fikiran. Akhirnya Yaya sambar 3 pasu pokok daisy yang berlainan warna. Belum 'akhirnya' rupa-rupanya..haha..sebelum melangkah k…

Nasi Ayam Penyet Sambal Berapi

Assalamualaikum, Dah lunch ke semua? masak apa hari ni? yaya yang berkerja ni cari makan la time lunch..ada hari nak makan simple-simple je..nak makan goreng-goreng..keropok goreng, ayam goreng..ada hari lapar amat kena cari nasi..biasanya kalau tengah hari dah lunc…