Showing posts from November, 2011

Ombak Rindu Menyerang

Movie yg ditunggu-tunggu abad ini..sebelum nie Nur Kasih The Movie (tak tergerak hati pun nak tengok ^^) kali nie time Ombak Rin…

TV Online Di Fan Page Facebook

Assalamualaikum ... baru letak kat Fan Page...(fan la sangat..baru 9 like....haha..) mula buat fan page 11.11.11 baru …

GA dari Lydiamiza.com

Assalamualaikum ... Blog Pink Panther buat GA..harus join nie..tak menang tak pe..tapi harap ade rezeki la kan..hihi.…

Bola Oh Bola

Assalamualaikum... Wafiq suka main bola .. besar nanti nak jd pemain bola professional ke? er..apa saje la anak..yg pen…

Kek Coklat Tanpa Butter Dan Telur

Assalamualaikum ... Masa duk search resepi kek tanpa telur tersinggah la kat blog kak nor..kek coklat tu nampak best..mengg…

Trend Telur Asin

Baru tukar trend ka? Atau daku yg ketinggalan zaman...Hihi..dari telur ayam bertukar ke telur itik..bukan setakat telur itik reb…

Terengganu Terbaik UPSR 2011 Kali Ke-11

Terengganu kekal pencapaian terbaik UPSR kali ke-11 17/11/2011 12:51pm KUALA TERENGGANU 17 Nov. - Terengganu terus mengekalkan…

Yee Stall No.5

Assalamualaikum .... Lokasi : Medan Selera Batu Buruk Nama Kedai : Yee Stall No.5 Lunch hour selalu jugak ke sini..malam pu…

Murah..Bau Pun Best !

Assalamualaikum ... hihi...dulu bukan kemain lagi ke hentam yg mahal..brand yg pakai sebelum ni sebotol dekat RM 6..lama2 paka…

Biar Ikhlas ... Jangan Harapkan Balasan

Biar Ikhlas, Jangan Harapkan Balasan | Apa khabar semua. Semoga semuanya sihat.  Semamangnya hanya  Allah swt sahaja yang dapat …

Dia Ambil Boyfriend Saya !

Assalamualaikum.... Raya korban dah makin hilang seri..kalau raya puasa habis Syawal pun ada lagi org buat open house...raya b…

Bila Dah Mengadap ...

Assalamualaikum ... time nie Wafiq dengan berani hatinya gi main Angry Bird kat komputer mr.tmfs..tu pun sebab mr.tmfs guna …

KOLSIYONG

Assalamualaikum ... Kelmarin merewang satu family ke Mydin Mall ..satu family bunyi cam ramai jer..padahal 3 beranak nie jer...…

Masih Kurang Berat ?

Assalamualaikum ... Rasa tangan nie lenguh berganda-ganda time dukung Wafiq...time manja melanda mula  la mengada-ngada minta …

Load More
That is All