Assalamualaikum ...

Rasa tangan nie lenguh berganda-ganda time dukung Wafiq...time manja melanda mula  la mengada-ngada minta didukung..nak2 time yaya marah dia...pandai buat muka sedih..pastu cakap ..'ibu...dukung Wafiq'...dah buat salah minta dukung..kesalahan hampir sama setiap kali kena marah..terer tul sebut perkataan tak elok yg satu nie..'b**do* '! .. siap buat lagu lagi..haiyya!!...

yaya kalau dukung dia sekejap saja..pastu surrender n pas kat mr.tmfs...yaya rasa dah over  berat dah budak wafiq nie..tapi bila gi timbang kat Giant rupa2nya..tak obes pun..hihi...


masih kurang 800 gm utk berat ideal dgn ketinggian 93 cm ... tp rasa dah ok la kan untuk usia 2 tahun 4 bulan...




psstt : bila la berat ai nak jadi 45 kg ^^