Tunjukkan catatan dari Januari, 2011

HeartBeat | Sila Berhati - Hati

Siapa yang dah letak HeartBeat (HB) kat blog ??? nie Yaya pun baru sedar... DI INGATKAN .... sekarang nie kalao korang pera…

Ron 97 Naik Seposen

tak de perasaan dah bila dengar pasal minyak naik lagi.. Yaya pengguna Ron 97 ikut suka la....kita layan je... biar ler kepala…

3 I D I O T S

nie kisah sabtu lepas ye..baru nak share..korang dah pernah tengok 3 idiots???..filem nie dah lama release..Disember 2009..tapi …

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!

aikk...keciknye header.... tak pe..try upload lg satu... yg nie besar sikit...hihi... sebenarnya...ni ha...nak join Bl…

Selamat Pagi Sayang

Pagi ahad yang indah...ceria-ceriakan diri sendiri...nanti sampai ofis ada bacaan Yassin ramai-ramai...rutin wajib setiap pagi a…

I Think I Am Green Lover

Cuti hujung minggu yang sedikit kalut...tak terfikir nak potong rambut Wafiq hari nie..aleh-aleh nanny Wafiq kejut Yaya yg sedan…

Hsue Craft 2011 Giveaway

Yaya nak join giveaway from : http://hsue82.blogspot.com hadiah - hadiah memang menarik perhatian hasil kerja tangan Pn. Suh…

No Story To Story

ntah ape2 je tajuk..dah 2 hari tak post entri..sebok tahap gaban!.. kalao tak bz idea lak tak nak menjelma..nie pun tengah bz ch…

Pic Lama Mengusik Kenangan...

Sekarang nie dah jarang-jarang on facebook..ntah la rasa bosan dah main facebook..hihi..tapi td terdetik nak on..tengok2 Yaya …

Wafiq 1 tahun 6 bulan

Khamis lepas dah pergi inject Wafiq untuk cucuk untuk usia setahun enam bulan...Inject Dtap , Hib & Pollo, semua dalam satu …

Bibir Oh Bibir

Rasanya musim tengkujuh baru jer berlalu..baru seminggu dua nie hampir panas setiap hari..nak kata panas melampau tak la..tapi b…

Operasi Memontelkan Badan

Nie cerita lunch hari khamis baru nie..biarlah dah 2 hari berlalu..nak jugak story kat sini...hihi...memori ngn kawan2 haruslah …

Mungkin Begini La Kita Sebenarnya ...

Mungkin kisah nie agak panjang...tapi tak rugi membaca kisah seorang hamba Allah ini...sebab...mungkin begini la kita sebenarnya…

Setahun Sudah Berlalu

HAPPY 1ST BIRTHDAY for http://diariibuwafiq.blogspot.com Pejam celik pejam celik dah setahun...kejap je masa berlalu...hari…

Contest Cintai Alam Sekitar

Tun Dr Mahathir pernah berkata : '' tidak ada manusia yang berhati batu hingga tidak sedikit pun mencintai tanah tump…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui