Siapa yang dah letak HeartBeat (HB) kat blog ???

nie Yaya pun baru sedar...

DI INGATKAN ....

sekarang nie kalao korang perasaan banner HB tu macam kat bawah ni :



tengok betul-betul apa yang tak kena dengan banner tu ???

still tak nampak ???

meh sini rapat-rapat nak habaq mai....

promote untuk Valentine Day....

dah tu apa yg tak kena ???

ish korang nie tak paham2 lagi...

Umat Islam kan tak boleh raikan Valentine Day...

nie nak promote bagai....mmg can not laaaa.....

ye la...Februari nanti kan perayaan tu...

So inisiatifnya....

Yaya tukar banner tu jadi link..

tengok kat sidebar Yaya

jangan tengok je...klik la..hahha...

nanti lepas Valentine Day tu boleh pakai banner tu balik...

so...uollsss......

please alert okey???