Tunjukkan catatan dari Disember, 2010

Sayang ... Jangan Ada Benci ...

Andainya ada di antara kita nanti Berubah hala serta memungkiri janji Jangan ada benci Suka dan duka dilalui Jadikan kenangan di…

Saya Blogger Terengganu

Kali nie nak join segmen kumpul sahabat blogger ikut negeri..hari nie hari untuk tinggal link entri untuk blogger Terengganu.. …

Tak Perlu Tukar Header

Akhirnya..tau jugak keputusan...tak ramai yg vote..tak tau la diorag perasan ke tak ade poll...tapi nie dia result poll... Head…

Penat ...Tapi Enjoy !!

Jumaat yang memenatkan..dari pagi tak duk diam...sibuk jer manjang...kain baju pun tak sempat nak cuci..haha..belah pagi pergi r…

Syukur ...

Syukur ... Syukur .... Syukur Ya Allah ... Alhamdulillah ... tahun 2010 dah hampir berakhir , banyak pahit manis yg ditempuhi.…

Selalu Sangat Kena Terjah !

Nie nak citer pasal ofis ofis aku...selalu sangat kene terjah...bukan kene terjah ngn abg naz melodi tu..tapi ngn org2 yang mem…

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

Nak Join Lagi Segmen From Blog BA ... 2. Tarikh Lahir Blog : 16.01.2010....cuba tengok bloglist...3 bulan terawal jer ade en…

Main Page 2 Entri Jer ...

Semalam dapat petua sket dr BA ... bila pikir balik betul jugak...pe sal la aku tak pernah nak terpikir pun benda simple mimple…

Anggerik Untuk Si Gadis Desa

siapakah pemilik wajah ayu ini ??? sila angkat tangan ..tuan punya gambar...minta maaf yer..akak cilok gambar ... bukan aper ..…

7 Kali Naik Haji Tak Dapat Lihat Ka'Abah

LAHAULAWALA QUWWATAILLABILLAH Bacalah..... sbg PERINGATAN kita bersama... Sebagai seorang anak yang berbakti kepada orang tuan…

OK KE KO ???

tengok blog nie betul2... header dah tukar.. template pun tukar... tapi aku tak pandai sangat nak buat keje2 gini... cuma nie yg…

Jom kita berkenalan ...

Nak join segmen dari blog BEN ASHAARI ... Bila mula buat blog ? - Januari 2010 ... tapi start Oktober baru rajin sket post…

Cerita Kawen Emi : Part 3 ~ Sanding

dah sampai part 3..part bersanding..banyak tul gambar..susah aku nak pilih..tp nie sume gambar lom edit..belasah jer laa..hehhe.…

Cerita Kawen Emi : Part 2 ~ Akad Nikah

cont. from part 1 ..cam aku cakap dlm part 1..jurunikah dah call rumah bg reminder..so kami pun bergegas la ke masjid kg nibong …

Jom Kira Zakat Pendapatan

Nie dah nak akhir tahun..tahun nie bebas dari zakat pendapatan...ala..pendapatan pun ciputttt jer..mana laa nak kena... seb bai…

Layan Gambo Budok Kecik La Ari Nie

Pic nie sume on 11.12.10..bwk wafiq beriadah di petang hari..hehe..kesian dia terperap kat rumah jer...bawak wafiq gi pantai jer…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui