Showing posts from March, 2016Show All

Bismillah Assalamualaikum kenapa tiba-tiba entri lagu sekolah? anak sulung tuan tanah kedaun macam-macam lah ragamnya. minta carikan lagu sekolah, Sekolah Kebangsaan Seri Budiman masalahnya bukan lagu sekolah dia, tapi lagu sekolah kawan tempat transit dia.. ad…

Rexona Percuma Dari WOOP.MY

Bismillah. Assalamualaikum. Supprise bila dapat parcel. rasa tak ada shopping online. masa sign consignment note tu tak tengok pun sape pengirimnya kita syak suami kita buat suprise..haha rupa-rupanya dari WOOP.MY hmmm meleset sungguh jangkaan …

Wanginya Ku Terima

Bismillah. Assalamualaikum. Lumrah kita. Suka bau-bauan yang harum.. yang wangi... tapi hidung aku ni sesetengah wangi je dia boleh terima..haha sensor hidung aku ni sangat tajam kalau tak kena gaya, korang kata wangi tapi bila aku hidu.. boleh terber…

Bismillah. Assalamualaikum. Sekarang kan budak-budak belum kebah lagi demam Boboiboy The Movie. Wafiq pun sama. Ada dua tiga kali berbunyi ajak pergi pawagam lagi sebab dia lupa salah satu watak dalam movie tu. Dia sebut Geng Tengkotak tu satu persatu..ada Klamk…

Bismillah. Assalamualaikum. Pekeliling akan dikeluarkan berkenaan penutupan sekolah. Itu yang aku baca dekat BH Online. Sekarang ni kan fenomena el nino..panas melampau. Ada betulnya juga kementerian ambik langkah sewajarnya. yang aku tak pahamnya. kenapa mesti ada mak…

Melayan Anak-Anak Tonton Boboiboy The Movie

Bismillah. Assalamualaikum. Tumbukan berpadu-padu! Tembakan Pembeku! ^_____^ Keluar saje iklan tentang Boboiboy The Movie anak yaya antara yang tak reti duduk diam. Setiap hari bertanya boleh tak kita pergi tengok wayang cerita Boboiboy ni? Kali pertama dan te…

Ada cara lagi mudah untuk difahamkan ?

Bismillah. Assalamualaikum. btw itu fb yaya. meh lah berjemaah add friend ^___^ fikir-fikir nak share kat mana. kang story mory kat IG blog pula bersawang, upload kat FB, nasiblah ye nanti ada lg cite sama kat blog. tp di  blog best lagi celotehnya. berba…

Bismillah. Assalamualaikum. Merenyam  jari  jemari ni gatal-gatal. bukan gatal berpenyakit. tapi gatal main tukar header, tukar layout, tukar template. kalau sape perasan, yaya suka kut main mekap-mekap blog ni. haha.. kali ni kita kasi cat background putih…

Bismillah. Assalamualaikum. Dah 02.03.16. Banyak hal dalam fikiran ni yang dirancang..tapi itu lah yang tak dirancang pun banyak menjengah setiap hari.. jadi asyik tertunda-tunda saja.. tu tak kira lagi part buat-buat malas.haha.betul, ada hari biar suami je lah ya…