Showing posts from October, 2011

Resepi : Home Made Nugget

Assalamualaikum .... 1st time try buat nugget sendiri .. bila tegok LM buat rasa cuba nak buat juga..senang saja rupanya..…

Untuk Baby

Assalamualaikum ... sehelai kemeja ... ... dlm gambar nampak besar padahal kecik molek aje..4 5 bulan dah bolah pakai ... st…

THANKS

Assalamualaikum ... last saturday..kitorg ada terima parcel ... parcel kecik aje.... ouch...the parcel under his name! - mr.…

Jangan Makan! Bahaya!

Assalamualaikum ... Bila saja Wafiq nampak mak alangnya makan nie ... makanan tak luput dek zaman tak lekang dek hujan ... ke…

Kesan negatif tampar muka budak

SAYA tergerak untuk menulis berkenaan kesan menampar muka kanak-kanak sama ada anak kita ataupun murid sekolah. Kita mungkin m…

Tanggungjawab

Assalamualaikum .... Mata belum mengantuk...wafiq pulak baru tertidur...jenuh jugak nak bg dia tidur.. mula2 dia mintak bacakan…

Nampak Bambam Je ...

Assalamualaikum .... Gambar semalam..gambar blur aje..wafiq tak reti nak diam sungguh..susah nak snap pic dia ....cuba tengok r…

Ajaib ... Ajaib ...

Assalamualaikum ... tak tau ape motif benda alah nie..ingatkan tempat letak periuk panas...aish..tak mungkin la...berukir bagai…

Bermimpi... Apa Maknanya?

Assalamualaikum ... Gerun wei bila ingat mimpi semalam..err..bukan semalam la..pg tadi..sebab pukul 3 tu bangun pergi toilet..l…

Aku Dan Mereka

Assalamualaikum .... Pengalaman 1 : Sedih rasanya bila dapat tahu perihal seorang sahabat..yaya kategori dia s…

Wafiq Pun Nak Main Angry Birds Jugak....

Assalamualaikum ... Senyap2 dia main game nie...yaya pulak curi2 ambik video..hihi... ada tak budak tak suka angry birds ?…

Kek Batik Lagi

Assalamualaikum ... Petang semalam balik je dari ofis singgah rumah mak kejap... pastu balik rumah mertua...yaya kan weekday…

Kuih Kukus Bawang Goreng

Assalamualaikum ... Semalam tengok blog kak nor..ada resepi kuih kukus bawang goreng.. tengok macam senang je nak buat..bahan-…

Carrie Junior !

Semalam mr.tmfs beli bedak untuk wafiq..entah apa igaunya..katanya berkenan benor dengan bau bedak nie..padahal sepanjang umur…

Assalamualaikum

Assalamualaikum .... apo nak di kato....kalo buleh nak jadi cekgu skolah kek pokan seromban ! (org negeri sila maafkan yaya k…

WW

wordless la sangat...letak pic yg penuh dengan text! Sent from Samsung Mobile

Load More
That is All