Showing posts from February, 2010Show All
~My Baby 1st  Food~

~PISANG EMAS~ ~BUAH PEAR~ ~LOBAK MERAH~ ~KURMA~ ~KENTANG~ ~BUBUR NASI~ ~BROKOLI~ ~BAYAM~ ~EPAL~ * Sume buah-buahan kat atas tu di rebus jap n di blend xcept pisang emas tu..(lenyek jer...)time kasik bubur nasi juz plus kurma or brokoli or bayam..ke…

Wafiq Ngan Stroller Baru....

setelah pening2 duk pikiaq siang mlm nk beli ke tak stroller akhirnya aku beli gak stroller brand Fair World utk Si Cute Wafiq Isnin baru ni....RM199.00...relax n steady jer anak aku duk dalam tu..terpancar sket wajah-wajah kehairanan di wajah Wafiq..agaknyer dia duk…

1. Selepas Malaikat Israfil meniup sangkakala (bentuknya seperti tanduk besar) yang memekakkan telinga, seluruh makhluk mati kecuali Izrail & beberapa malaikat yg lain.. Selepas itu, Izrail pun mencabut nyawa malaikat yg tinggal dan akhirnya nyawanya sendiri.…

Walaupun citer nie dah lama tp kesannyer tetap membekas..kadang2 tgh solat jemaah aku boleh senyum sorang2...sah ke solat aku ??? Kisah ini benar-benar terjadi padaku sewaktu aku kanak-kanak dahulu. Ayah aku suka memberi amaran padaku dengan menjeling garang jik…

Jln2 kt Pantai Batu Burok

~Tengku Ahmad Wafiq~ Padahal bukan jauh benor pantai ni ngan rumah..dlm 2 kilmeter gitu jer..tapi ni 1st time bawak Wafiq gi main pasir pantai..main air xleh...dangerrrr...syoknyer Wafiq dapat tengok mende baru sekeliling dia..1st time kaki dia sentuh pasir..Wafiq …

Selamat Ulang Tahun Ibu Wafiq

Nak citer smlam ibu Wafiq celebrate birthday.1st a lot of thanks to my beloved husband coz really make me happy on my 28 yrs old bday..thanks abang.. Dah lama tak lunch sama time ari keje..happy sngt time ayah Wafiq sent msg ajak lunch sama..bday girl la kununnya..hi…

Alhamdulillah...infiniti syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dgn limpah kurnia Nya aku masih lg bernyawa pagi ni..masih lg berkesempatan meraikan ulang tahun yang ke 28..syukur aku masih mampu meghirup udara segar ciptaan Allah..syukur masih lagi di beri kesempatan mer…

Raya 2009

Assalamualaikum, Gambo ni amik raya tahun 2009. 1st time aku raya ada anak n 2nd time raya ngan suami..so raya tahun ni ber3 aku raya...lain rasanya raya bilal dah ada anak ni...xsabar tunggu raya 2010 sbb time tu Insya Allah Wafiq dah leh jalan..:-) * tak sabar t…

d Faces of  Wafiq

~ around 2 to 3 months old ~

:-)