Tunjukkan catatan dari Februari, 2010

~My Baby 1st Food~

~PISANG EMAS~ ~BUAH PEAR~ ~LOBAK MERAH~ ~KURMA~ ~KENTANG~ ~BUBUR NASI~ ~BROKOLI~ ~BAYAM~ ~EPAL~ * Sume buah…

Wafiq Ngan Stroller Baru....

setelah pening2 duk pikiaq siang mlm nk beli ke tak stroller akhirnya aku beli gak stroller brand Fair World utk Si Cute Wafiq…

Jelingan Ayah...KuaKuaKua!!!

Walaupun citer nie dah lama tp kesannyer tetap membekas..kadang2 tgh solat jemaah aku boleh senyum sorang2...sah ke solat aku…

Jln2 kt Pantai Batu Burok

~Tengku Ahmad Wafiq~ Padahal bukan jauh benor pantai ni ngan rumah..dlm 2 kilmeter gitu jer..tapi ni 1st time bawak Wafiq gi…

Selamat Ulang Tahun Ibu Wafiq

Nak citer smlam ibu Wafiq celebrate birthday.1st a lot of thanks to my beloved husband coz really make me happy on my 28 yrs old…

03 . 02 . 2010

Alhamdulillah...infiniti syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dgn limpah kurnia Nya aku masih lg bernyawa pagi ni..masih lg berke…

Raya 2009

Assalamualaikum, Gambo ni amik raya tahun 2009. 1st time aku raya ada anak n 2nd time raya ngan suami..so raya tahun ni ber…

d Faces of Wafiq

~ around 2 to 3 months old ~

:-)

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui