Showing posts from June, 2013Show All
Masa tak kena

Assalamualaikum... Selamat pagi.... ;) Siar lagi time maghrib..nak mandi, nak solat, nak makan...semua nak buat time tu..  dah download sampai episode 25..episode semalam..hihi.. Penyelesaiannya... Kita download semua episode..masuk phone…

Assalamualaikum .. korang camner..hot temper korang duk level brape kalau nak marah anak ???..kalau yaya suara mmg kuat lah..tapi bahasa kontrol lagi..masih lembut didengar lagi....suara je menakutkan..haha.. tapi yaya lagi suka guna taktik MERAJUK ..buat derkkkk …

Suka sangat pergi perpustakaan...

Assalamualaikum .... Bermula lawatan sambil belajar anjuran tadika dia ke perpustakaan awam kuala terengganu..lepas pada tu sokmo benor Wafiq desak ibu dia ni pergi perpustakaan..dari hanya tau sebut 'pustaka' (loghat trg)..pastu yaya ajar sebut PERPUSTAKAAN …

Koko Tok Aba Terbaekkk!

Assalamualaikum... Nampak je Wafiq koko Tok Aba nie atas rak kat Sabasun semalam..dah kepit celah ketiak dia... nak tak nak ibu kena beli juga.. Tp rasa dia mmg best..ibu sempat rasa seteguk dua..tu pun bila wafiq dah tak tertahan dah nak ke toilet membuang.. haha..s…

Supplement Untuk Kanak-Kanak | Omega Guard + Meal Shakes

Assalamualaikum .. Supplement Untuk Kanak-Kanak | Omega Guard + Meal Shakes Dah baca kisah wafiq yang kurang selera makan tp akhirnya dah berjaya hilangkan kerisauan hati ibu dia nie..hihi.. http://diariibuwafiq.blogspot.com/2013/02/kebaikan-meal-shakes-alhamduli…