Assalamualaikum...

Wafiq suka main bola .. besar nanti nak jd pemain bola professional ke? er..apa saje la anak..yg penting manusia berguna..




Sana-sini cakap pasal bola..ibu segala emas milik Malaysia juga akhirnya...menonton tv bersama mr.tmfs semalam mmg sentiasa diiringi degupan jantung kencang..jantung yaya la..jantung tmfs tak tau..^^

syabas dan tahniah untuk pasukan Harimau Malaya .. semangat juang korang memang terserlah..bukan senang bermain dalam tekanan..dikelilingi penyokong garuda 100 ribu org...memang dasyat..berlatih bola dalam hotel..masuk padang naik kereta kebal..tak pernah dibuat org..tp tu yg pasukan kita terpaksa buat...dlm tak sedar tekanan tu yg menaikkan semangat diorang...

yaya tengok dari awal sampai ke sudah..FIL and MIL awal2 dah menyorok dalam bilik..asyik rasa berdebar..dorang tak tahan main tersentap sentap nie..baik tak payah tengok..haha..time penalti yaya sampai tak mampu nak bukak mata nie luas2..bukan mengantuk tapi berdebar tu lain sangat rasanya..sampai tengok celah-celah jari saje...hahaha...

Last penalty kick dari blackberry BB mmg rezeki...tak sangka boleh goal..dah Allah takdirkan emas milik Malaysia..bola perlahan yang dah kena kaki keeper si Miega tu still masuk goal..memang rezeki namanya....bola itu bulat..takdir tetap takdir.

suka tengok Kentucky Fried Chicken Malaysia KFCM ..bukan sebab dia putih melepak..tinggi dan bermata sepet..tapi yaya tengok dia main masih mampu lawan tekanan..maintain je air muka dia..tak de nak marah2 ke hape.. mmg mampu bermain dlm tekanan tinggi..

ape pun..dah terbukti bola Malaysia paling hebat di Asia Tenggara..tapi harapnya performance biarlah konsisten...^^



nota kechik : saya banggga dengan kamu ..apa yang penting ..tak hidup dipuji..tak mati dikeji...(dengar kat radio td..radio mana tak tau...^^)..










kalau suka entri nie jgn segan dan silu utk share...^^