SAYA ORANG TERENGGANU
Sila ceritakan latar belakang anda
- Yaya orangnya biasa-biasa je...serba sederhana...anak sulung dalam keluarga dan mungkin sebab anak sulung nie la menjadikan Yaya seorang yang berjiwa kental...

Profesion anda sekarang
- Keje Yaya sekarang adalah sentiasa menekan kalkulator, hampir setiap hari guna microsoft excel dan menggunakan software peachtree..so pandai-pandai korangla teka Yaya keje ape..hikhik...

Blog favourite anda .. kenapa
- Yaya tak pernah set mana-mana blog adalah feveret..kiranya tak dela setiap hari wajib bukak blog tu...so bila check kat dashboard..mana-mana tajuk entri yang menarik perhatian Yaya maka ke situlah Yaya bertandang...

Blog yang anda tak suka nak masuk
- Semestinya yang ada lagu..sebab biasa tengah malam baru yaya berblogwalking..time anak tidur...pernah jadi sampai terganggu tidur budak kecik tu sebab tiba-tiba je kuar sound..
- Satu lagi blog yang selalu kuar welcome note la..ape la..terima kasih sudi berkunjung la..ntah ape-ape..jenuh nak klik 'ok' ..
- Blog yang disable right click..mak aihh...bukan nak copy pun..cuma bila entri dia ade link ke entri lain dalam blog dia sendiri atau blog orang lain kita tak leh nak right click.. padahal entri dia tu pun kita tak abis baca lagi.. lain la kalau disable right click tapi terus open new tab..yg tu tak terasa hati...hikhikk...

Impian anda terhadap blog anda
- Yaya nak blog nie orang cari menggunakan URL ...tak pun nama YAYA AZURA tu sebagai keyword..tu maknanya dorang memang cari blog nie...konon macam tak sabar nak baca new entri kat sini..hahah...Insya Allah ...