Jualan Murah Di PG Mall Sempena 9.9 | Kebanyakan platform membeli-belah secara atas talian akan mengadakan jualan murah pada tarikh yang menarik setiap bulan. Yaya memang akan tunggu tarikh ni untuk shopping. Siapa je yang tak mahu penjimatan kan?. Dalam keadaan kita saling menjaga diri akibat pandemic Covid-19, sebaiknya kita elakkan pergi ke tempat tumpuan ramai. Jadinya shopping online ni satu alternatif bagi Yaya untuk membeli barang-barang keperluan.



Apa itu PG Mall?

PG Mall merupakan platform shopping atas talian nombor 1 di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 2017 dan satu-satunya e-dagang milik tempatan. Menurut Iprice Report, PG Mall menduduki tangga ke-3 online shopping di Malaysia. Hebat kan?


Menariknya, PG Mall juga menerima kesemua e-wallet dan juga payment gateway. Korang yang dah tebus e-Penjana boleh la berbelanja di PG Mall.

Bermula 1 september sehingga 30 september 2020, pelanggan baru yang berbelanja menggunakan minima RM15 menggunakan Touch ‘n Go eWallet akan diberi tambah nilai sebanyak RM3 mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

Jualan murah 9 September

Lagi seminggu 9.9.2020. Tak sabar nak shopping. Haha. Yaya dah ada list barang-barang-barang yang nak dibeli. Yaya standby tunggu masa je ni. Barang dapur dah banyak habis. Skin care, kosmetik macam berjemaah pula hampir habis kesemuanya. Macam berpakat habis serentak. Huhu.


Bila Yaya buka website PG Mall, menarik betul kempen 9.9. Antaranya: 

• Diskaun 9% dengan perbelanjaan minimum RM50, terhad pada RM99
• PENGHANTARAN PERCUMA dengan perbelanjaan minimum RM31, terhad pada RM4
• Jualan kilat 24 jam, serendah RM0.99


Digital Fashion Week



• Tarikh: 1 - 13 September 2020
• DISKAUN sehingga 70%
• Penghantaran Percuma dengan perbelanjaan minimum RM35




Lemah semangat tau bila tahu PG Mall adakan fashion sale ni. Haha. Fesyen lelaki, wanita dan untuk anak-anak pun ada. Kita perempuan ni kalau berbelanja untuk diri sendiri selalunya tetap ingat orang belakang. Automatik akan beli juga untuk suami dan anak-anak. Tak gitu? Hihi.


Apalagi korang, cepat-cepat claim kupon. Pergi ke halaman ini [https://pgmall.my/digital-fashion-week-september] dan klik claim kupon.


WOW Store : Free Shipping


• up to 80% OFF Storewide discount
• Daily Free Shipping with min spend RM30
• Cash Back up to 3.5%

Banyak jenama yang terkenal bekerjasama dengan PG Mall sempena sale 9.9. Yaya dah list siap-siap bawah ni senarai top merchant yang terlibat untuk memudahkan korang semua. Jangan lupa masukkan kod promosi ye.


Top Merchant yang mengambil bahagian :

- Beaute.Cosmo https://pgmall.my/Beaute.Cosmo | coupon code : BEAUTEFREE
- Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREE
- HI STYLE MALAYSIA https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1 | coupon code : STYLEFREE
- Teng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREE
- WangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1 | coupon code : WZHENGFREE
- BigSpoon Kitchenware https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware | coupon code : SPOONFREE
- Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1 | coupon code : MAMAFREE
- Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREE
- Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1 | coupon code : ATRNFREE
- Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREE
- VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1 | coupon code : VVMALLFREE
- WJS https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREE
- Jazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREE



Yaya dah siap-siap letak dalam cart barang apa yang nak dibeli. Tunggu masa untuk pembayaran je ni. Korang pun jangan tunggu tarikh 9.9 baru nak kalut cari barang. Cepat terjah website PG Mall.

Website : https://pgmall.my
Facebook : https://www.facebook.com/PG Mall Malaysia
Instagram : https://www.instagram.com/pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek #Wowstore

2 Comments

  1. Nak bali apa lagi entah bulan nih. Birthday anak bulan nih.Nanti nak cari sesuatu la kat PGmall

    ReplyDelete
  2. Jom pakat beli..masuk chart dulu 9.9 baru beli heheee

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih.