Be Elegant & Trendy With Pants For Women From Zalora

by - Monday, October 20, 2014

Assalamualaikum ..


Korang pernah shopping kat Zalora tak? Yaya pernah beli 2 pasang kasut di Zalora. Rambang mata nie tau bila bukak website Zalora.. dah la cantik.. murah2 pulak tu.. masa 1st time pembelian yaya di Zalora untuk term payment yaya pilih untuk bayar masa delivery, yakni time posto hantar barang then baru serah duit...macam jakun je time tu...hahaha..saja nak try..

Dan yang latest, mesti terbuntang mata korang tengok ni! Printed pants cantik-cantik! Serius Cantik! Bosan pakai jeans je memanjang? meh try pakai printed pants pulak... Sesuai je nak pakai gi mana-mana pun...yg students nak pakai  gi kolej pun lawa.. nak pakai gi office pun ok..tp korang kena pandai mix n match lah ye.. meh kita cuci mata..nak bagi korang tergoda!



1.      Abstract print
Kalau nak nampak cool and trendy, abstract printed pants ini korang pakai dengan t-shirts putih simple je.




2. Floral print

Yang ni yaya suka..all-time favorite setiap wanita..kan? kan?..haha.. pakai dengan t-shirt hitam atau kemeja hitam, pastu digayakan bersama sepasang heels pump.oo mak oii..tersadung pakai kasut tinggi-tinggi..


3. Checked

Nak santai hujung minggu pakai ni..pakai dengan blouse labuh pun cantik ni..kena pulak dengan sandals..hehe..kalau korang nak pakai highheels pun ok je..nak pakai sneakers pun cantik..





4. Striped


Sape suka corak kuda belang pls drop komen angkat tangan??? haha..Tampil seperti hipster dengan striped / monochrome pants. Nie corak untuk yang berani bergaya..tambah aksesori bersesuaian . memang menonjol lah korang..hehe




Jom shopping di Zalora..banyak lagi pilihan lain yang cantik-cantik. Untuk memudahkan korang boleh klik terus link ni ( Zalora - Pants Cantik



You May Also Like

1 Comments