Alhamdulillah...putera kedua ku

by - Sunday, January 12, 2014

Bismillah...

Assalamualaikum..

lama benar cuti update blog.siyes malas. tengok geng2 lain pun macam ramai kena penyakit malas nie kan..haha..tak pe..slow2 kita ambil kembali mood menaip yg kelaut dalam tu..

dah 12.01.2014 pun.entri pertama tahun baru nie..haha..yaya dah selamat melahirkan putera kedua pada 22 Oktober 2013..dengan berat 3.1 kg.. hari nie dah 81 hari pun..harap2 tak salah kira..hehe..

Nie lah dia....



Pic hari ke-3 ..mata kena tape..tangan kena cucuk..huhu..nie pun yaya jumpa baby sekejap untuk brestfeed..sedih sungguh masa nie..nasib ada mak sedara keje kat spital tu..boleh lah dia tolong tolakkan wheel chair nak ke wad baby..






sekian dulu lah..cite sket2 tentang baby..

nama baby? nanti2 lah..next entry..;)




.

You May Also Like

4 Comments

  1. as'slam yaya......
    alhamdulillah..dh slmt..mmm comelll..
    nama apa bb boy comel ni^__^

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat baby....
    suka tengok orang dapat baby..

    ReplyDelete