Tunjuk Perut Bukti Sudah Besar

Asssalamualaikum ....

 silau lah  ibu ...


Wafiq : Ibu..wafiq nak tolong cuci pinggan jugak...

Yaya : Wafiq tengok je lah (erkk..) wafiq kan kecik lagi

Wafiq : Wafiq besar dah la (sambil selak baju...tunjuk perut)

Yaya :  Wafiq kanak-kanak ..kalau macam ibu tinggi baru jadi orang besar....

Wafiq : mmmm...(termenung jap) .. macam mana Wafiq nak tinggi ibu ?

Yaya : Wafiq kena makan banyak, kena minum susu, kena makan vitamin ....

Wafiq : nak makan vitamin...

Yaya : ibu lupa ambik..tertinggal kat rumah tok ma ...

Wafiq : ...~ bermula episod amukan ~....



asal nak tunjuk besar mesti tunjuk perut..nak kata perut buncit tak pulak..hehe

walaupun dia tahu dia tu kanak-kanak tapi bila over rajin (nak tolong lipat kain la..... tolong cuci pinggan la
... memang bikin pening..bila Harraz ada kat rumah pandai pula dia  cakap...'baby Harraz tu baby..Wafiq kanak-kanak...Wafiq lagi besar....' 





sekarang musim dia tak dengar cakap yang teramat sangat....hukhuk...dan juga musim banyak bertanya...fenin!

5 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. musim banyak bertanya tu pening.. setiap ayat yang keluar semuanya pertanyaan..tensi je mak dia nak menjawab kan..hehe..

    BalasPadam
  2. Layankan jelah kak..hehe

    BalasPadam
  3. makin bijak Wafiq nie.. :-)

    BalasPadam
  4. cepat betul proses tumbesaran diorang kn?

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama