Cara terbaik untuk simpan 'earphone cabel'


Assalamualaikum ...

when the other half didn't closed the tab on desktop..so sometimes ada gunanya...seperti biasa memang suami akan buka website lowyat..ada je yang dia tengok, dia cari..tapi malam nie bila mouse dan keyboard bertukar tangan yaya jumpa nie...


credit : SINI

tersangat membantu kan?

biasa yaya gulung2 gitu je,paling bagus sumbat gitu jer dalam handbag..time nak pakai mula la bersimpul dgn segala simpulan..lepas nie boleh guna cara kat atas tu...







5 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. Ahaks! bersimpul pulak jari ku hikhikhik...
    Shima tak pakai, somi yg pakai ni selalu jd dia tak gulung pun. Letak gitu je hihihihi

    BalasPadam
  2. Gud idea even b4 this i trfikir nk ikat dgn getah jer..

    BalasPadam
  3. alahai...xsempat nak ikat2 camtu.. pakai gulung je nak cepat.huhu

    BalasPadam
  4. creative betul yang mencipta ni..saya pemalas..gulung2 masuk beg..hihi..

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama