FIT

by - Friday, October 19, 2012

Assalamualaikum...

Seronok melayan...ada masanya sampai membesar anak mata dan dua tangan memegang kepala sendiri bila tak nampak jalan penyelesaian...

Fit...

Dinasihatkan korang tak download game nie di playstore kerana dikhuatiri 'terlalu seronok' bermain..




Mula-mula memang start dengan advance level..tapinya boleh pecah anak kepala...hahaha..boleh tahan susah..lepas tu tukar dengan beginner level..



Cara bermain senang saja...cuma susun semua tu dalam petak kecik..biar muat petak tu..tapi nak selesaikan tak berapa nak senang..walaupun beginner level kalau nampak jalan mujur kalau tak nampak jalan kita out game dan upload entri kat blog..cam yaya buat sekarang nie...hehe..




.
Published with Blogger-droid v2.0.9

You May Also Like

7 Comments

  1. main susun2...mcm best..tp lama2 bosan jugakkan main...

    ReplyDelete
  2. Kalau kena anak kakak memang melayan nie semua Ya. Kakak dah tak kuasa dah...

    ReplyDelete
  3. Best ke yaya?
    Takut nak start main
    Takut x boleh berhenti....hihi

    ReplyDelete
  4. tak agak2 kak ni..start dgn anvace terus, hihi..

    ReplyDelete