Assalamualaikum ...

Mr. TMFS...banyak sungguh hobi en suami sorang ni..tapi yang pasti memancing tak ada..tak dapat ku bayangkan kalau suamiku kaki pancing..hehe..setakat ni dia paling suka main badminton..hobi yang lain pula lebih kepada mengumpul..kumpul majalah PC..kumpul pistol/senapang mainan..kumpul segala robot/gundam..transformers la, kamen raider la..koleksi movie la..ceita bersiri la..sampai berlambak CD..tak faham dahku..minggu lepas dia ada order softgun from china..dan tersangatlah suka hati daku sebab kena tahan dengan kastam..so barang kena return.,haha..biar ada pengajaran..benda bahaya jgn diorder walaupun hanya mainan..

tak apa la dia aa minat..tak ada la bosan sangat kan..macam yaya nie..bila tanya kat diri sendiri 'apa hobi aku' ..huh..tak terjawab! tak ada jawapan..tak ada obses denagn apa pun..semua sedang-sedang je..hihi..masak sedang-sedang..buat kuih sedang-sedang..hehe..

baru-baru nie suami ada beli 'sekor' lagi gundam...mula-mula tengok tu tak terbayang rasanya macam mana nak siapkan biar jadi macam gambar kat kotak tu...



nie peringkat permulaan..kena siapkan satu persatu..kepala..bahu..lengan..dada..haih..tengok dia buat pun yaya naik runsing..tak boleh betul yaya tengok benda kecik-kecik gini..hehe...



haah..dah siap!bini dia suka tengok time dah siap jer..seminggu jugak baru siap pasang..besar jugak gundam yg sekor nie..ada pedang kat tangan sepatutnya...



bersama kawan-kawan yang lain..bila masuk gobok tapak dan pedang kat tangan kena tanggalkan..dah tak muat ruang dah...


sebenarnya yaya ok jerrr dengan semua minat suami..asalkan dia tak ada hobi yang membuatkan dia berada diluar rumah sudah...hehehe..tp alhamdulillah sebab dia bukan jenis lepak kat kedai minum air secawan dengan kawan-kawan sampai berjam-jam...dia keluar bila yaya ajak keluar je..hehe..untung kan?



*hmm....suami/bf korang ada yang kaki pancing tak? ce kongsi-kongsi...hehehe....