Nie adalah entri luahan perasaan..nak tepon stesen radio malu..haha..biasa Yaya dengar kat radio pagi-pagi macam-macam cerita kat radio tu..biasa dengar Sinar FM...tapi kali nie Yaya berharap sangat mr. tmfs *sila lah korang ke blog beliau yang penuh dengan sarang labah-labah+tikus berkejaran+tahi cicak sana sini* baca entri nie... U.. balik rumah jangan marah I ye..

U ... banyak kali tau I ajak pergi beli Big Apple..kali nie memang teringin sangat nak makan ... I masa pregnant dulu mana ada buat hal..tak de lenguh-lenguh..muntah jauh sekali..mengidam pun tak de...tak pernah pun I susahkan U .. tapi kali nie I betul-betul nak makan..I ajak pergi beli u angguk-angguk je...angguk paksa la tu...huhu..tapi sampai masa buat-buat lupa...

U ... I belum ajak pergi tempat jauh-jauh pun... I tak pernah request benda pelik-pelik pun... pergi Hollywood ke ...Bollywood ke..mana ada..tak pernah ...ni ajak pergi dalam negeri je..selang satu daerah je... tu pun U tak nak layan.. every weeekend I ajak..tapi U buat derkkkkk aje...bernanah tau hati I...huhu..

U ...  bukannya I tak pernah makan sebelum nie .. tapi I saja nak pergi beli Big Apple tu dengan U..nasib baik semalam adik I pergi dating sampai ke sana..alang-alang tu I kirim Big Apple Idaman hati I sekian lama tu... tak pelah tak dapat pergi dengan U ... janji I dah dapat telan donut-donut comel tu semalam .. U pun tumpang makan jugak ... makan dgn derkkk nyeee....hihi..geram!


idaman kalbu sekian lamanya ...


nota kaki : entri nie saja ditaip supaya bila U baca entri nie U akan rasa bersalah yang teramat sangat!!!...hahaha!!!...dan U akan bawak I dengan anak pergi beli donut-donut comel tu lagi sekali...hihi.... jgn marah I.. I mintak ampun dulu... :-)