Ibu Pulak Yang Excited !

 comel kan...pembaris yang juga boleh dijadikan penanda buku..yang nie Wafiq tinggalkan kat rumah tok ma ..

ada lagi...yang nie letak rumah nenek....

free je nie...beli air nutrigen sepeket dapat la pembaris comel nie... tapi tangan yaya nie mesti dapat bentuk BEAR je walaupun berlainan warna...memang tak boleh nak pilih sebab packaging tu sorok baek punya pembaris nie...hihi....

sekarang dalam koleksi ade BEAR , GIRAFFE , HIPPO , LION  and ZEBRA

normally beli Solivite ...tapi buat masa nie Nutrigen ada free gift comel beli yang nie dulu...hihi...


1 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama