Cerita Manggis , Puding Roti Dan Klip Rambut

by - Monday, April 18, 2011

dah banyak kali jugak rasanya join GA or contest..tak pernah nak ada tuah ..tapi sekurang-kurangnya ok la kan..dari kekeringan idea nak post enrti baik join GA ... tak de la berdebu blog nie...tapi semalam...yihaa...suka...semalam dapat hadiah GA dari sew n cut ...cushion pin manggis..comel sangat..boleh cucuk brooch or jarum.. tak sangka mr random berkenan dengan Yaya ..hihi...

comel kan..TQ to SEW N CUT

..Yaya suka main masak-masak guna resepi kak hanieliza ... nie lebihan tepi roti setelah main masak-masak dan makan sambil belajar dengan Wafiq ... tapi al - kisahnya pulak ...



mmg sedap di makan..Yaya tak masak sos kastard..tapi makan dengan yogurt..best! tapi..korang perasan tak..bahagian hujung tu cam tak berapa pejal..mungkin kena bakar lagi dalam 10 minit ...padahal dah ikut arahan kak liza..bakar 30 minit dengan suhu180C.. nie rasa nak beli microwave mahal nie...huhu....

satu cerita lagi ...

minggu lepas Yaya ada order hair clip dengan Mawaddah  - Cinta Kasih ... nak bg present kat Damia anak my BFF...Lin ...dah 2 tahun Damia ...sekejap je rasa.. rasa macam baru jer terdengar perkhabaran tentang kelahiran dia...cepat sungguh masa berlalu ...




cantik kan... harap-harap Damia suka dapat hair clip bunga-bunga nie..Mawaddah buat sekejap je..  siap tanya Yaya nak buat kad ke tak..hoho..kalau orang dah nak tolong buatkan ape lagi.. tak cukup tapak tangan .. stadium sultan ismail nasiruddin shah yaya tadahkan..hihi...

korang kalau nak tengok kekreatifan mawaddah nie..gi la blog dia .. semua barang mampu milik..haha!.. harga berpatutan semua ...


nota kaki :  3 in 1 entri ... kihkih ...

You May Also Like

8 Comments

  1. waa memang comel la GA tu... tak jadi pun tak pa kak yaya.. janji boleh masuk dalam perut.. dia boleh proses sendiri.. hehe.. puding roti memang sedap.. ni feberet mak saya ni.. slalu makan dengan sos susu segar tu tak penah try yogurt.. kali ni mak buat nak taruk yogurt la.. =)

    ReplyDelete
  2. @Lydia Miza(Aidyl Azim)
    mmg sedap pun LM ..LM kena cubat buat..hihi..

    ReplyDelete
  3. @~nsar~
    kalau tak nak guna yogurt..makan denagn aiskrim vanilla pun sodap!

    ReplyDelete
  4. sdap nye puding roti..nak jgk^^

    ReplyDelete