Senangnya kalau tak ada 'Word Verification'

by - Friday, November 23, 2012

Assalamualaikum ....


tolonglah kesian kat saya..terhendap-hendap saya..sampai berkerut-kerut dahi..akhirnya saya terpaksa klik tanda pangkah sahaja...

saya bukan robot..tapi saya tetap tak boleh nak kenal pasti perkataan atau mungkin nombor yang pertama tu ... agak menyusahkan untuk tinggalkan jejak bila ada word verification..tak berapa mesra pengguna..hehe

mungkin ada yang belum tahu cara nak buang word verification tu...meh sini rapat-rapat..saya sudi ajarkan..


Pergi sahaja bahagian 'setting' , kemudian klik 'post and comments'..pada 'show word verification'..pastikan anda memilih 'No' ...



semoga selepas nie senanglah urusan kita nak menziarahi kawan-kawan maya semua....

erm..saya nie ziarah rumah anda semua tengah-tengah malam..siang hari tak dan..sebab tu lah komen saya selalu antara yang last....


*ber 'saya-saya' pulak..sopan jer rasa..haha..







.

You May Also Like

5 Comments

  1. Kakcik dah malas nak buat teguran. Mana yang 'menyusahkan', tiadalah komen kakcik tinggalkan. :)

    ReplyDelete
  2. mmg xbest WV ni....tp kdg2 saya layan je jugak...huhuu

    ReplyDelete
  3. Saya pn tak suka ade word verification ni..susah sgt nk comment..huhuhu..rupanya saya pon pasang word verification kt blog sendrii.hihihi.smpai la satu blogger tu tegur..terus buang..fuh nasib baik..

    ReplyDelete
  4. Kakak pun sama Yaya... kadang sampai 3-4 kali type baru success.

    ReplyDelete
  5. setuju kak..mmg x mesra.nak komen pon rasa malas..soriii

    ReplyDelete