Assalamualaikum ...

Who lives in a pinapple under the sea? Spongebob Squarepants!

hikhik...sape suka tengok citer spongebob sila jgn segan angkat tangan..( nak angkat jugak..^_^)

yaya teman wafiq tengok je ..kikiki.... budak wafiq nie bukan setakat spongebob, Cinta Fitri, Puteri Yang Di Tukar,  Apa Celop semua dia layan.... semalam bukan main lg tengok Merlin..ntah faham ntah ke tidak...

his best fren ...


 from Mc'D ..nampak serasi bila kamu bertiga...hahaha...


 tumbler kesukaan..awal-awal tak nak ambik pic..skang kaki dah tinggal sebelah...hihi...


 spongebob yg comel...the original one..not for sale, display only ^_^


 spongebob nie yg dikejarnya masa Wafiq baru start berjalan..masa tu jalan-jalan kat TTC..dukung budak Wafiq ni tp dia menggelupur nak turun..rupanya Wafiq pusing balik terus meluru pergi kedai yg jual spongebob nie..


 haha..ini pun harus ada...bukan barang kekal..tp gambar harus ada sebagai memori..^_^


 also from mc'd ..spngebob as karate, policeman,painter


spongebob as chef, astranout, doctor



persoalannya : siapa yg minat spongebob? Wafiq atau ayah atau ibunya ? siapa yang mengada-ngada pergi mc'd every weeks untuk beli happy meal hanya kerana mau spongebob? fikir-fikirkan...kihkih...